Πικραμένος ο Πριτζιόνι
Ο Πάμπλο Πριτζιόνι θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ κάτι που δήλωσε και ο ίδιος, καθώς είναι πικραμένος από τη στάση των Ισπανών.
Ο Αργεντινός πλέι μέικερ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basquetplus.com» υπογράμμισε πως τους τελευταίους δύο μήνες αγωνίζεται τραυματίας και κανείς από τη Ρεάλ δεν το εκτίμησε αυτό. Επίσης τόνισε πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Ισπανίας:
«Ο σύλλογος γνωρίζει τη θέση μου. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό από τον Ιανουάριο. Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσουμε την οψιόν της ανανέωσης.
Θα ήθελα να είχα περισσότερη εκτίμηση για την προσπάθεια που έκανα τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας και έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα τους τελευταίους δύο μήνες.
Το πιο εύκολο για μένα ήταν να μην παίξω, αλλά ούτε η ομάδα, ούτε κανείς στην Ισπανία δεν το αναγνώρισε αυτό».