«Ήθελε Σμιθ ο Ολυμπιακός» (video)
Για την απόκτηση του Αντρέ Σμιθ της Βενέτσια κινήθηκε ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει ξένο δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportando» οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν επαφή με την ιταλική ομάδα και ρώτησαν για τον Αμερικανό φόργουορντ.
Ωστόσο, βάση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος οι Πειραιώτες εισέπραξαν αρνητική απάντηση με τη διοίκηση της Βενέτσια να τους λέει χαρακτηριστικά ότι: «ο Αντρέ δεν έχει τιμή».
Ο Σμιθ έχει 18 πόντους και 6.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για αυτόν για να αντικαταστήσει τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά φαίνεται πως κατέληξε στον Τζαμάριο Μουν, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είχε προτεραιότητα τον Σμιθ, αλλά από τη στιγμή που τα βρήκε σκούρα με την ομάδα του, στράφηκε στον Μουν.
Δείτε βίντεο με τον Σμιθ εν δράσει: