Οι τελικοί του 3x3
Ημέρα τελικών, όχι μόνο σε άνδρες, γυναίκες και μικτούς αγώνες, αλλά και στους ατομικούς διαγωνισμούς είναι η Κυριακή (26/8) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3 που διεξάγεται στο Ζάππειο.
Στις 19:00 θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο οι ημιτελικοί και ο τελικός του διαγωνισμού δεξιοτήτων γυναικών. Συμμετέχουν οι Σκάιλαρ Ντίγκινς (ΗΠΑ), Σιλβί Γκριζίνσκι (Γαλλία), Μπουρτσού Τσιγκίλ (Τουρκία) και Πίργκιτ Πούου (Εσθονία).
Στις 20:40 θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο ο τελικός του διαγωνισμού σουτ με τη συμμετοχή δύο ανδρών, των Στάνισλαβ Βότρουμπεκ (Τσεχία) και Μιχαήλ Γκιούντερ (Ρωσία), καθώς και δύο γυναικών, των Σαρλότ Χέρε (Γερμανία) και Ραντοσλάβα Μπαχβάροβα (Βουλγαρία).
Στις 21:40 θα διεξαχθεί στον κεντρικό γήπεδο ο τελικός του διαγωνισμού καρφωμάτων, που περιλαμβάνει δύο γύρους. Στον πρώτο συμμετέχουν οι Ντέιβι Ανιανγκούρεν Μαντρίς (Βενεζουέλα), Γκεόργκι Μπογιάνοφ (Βουλγαρία), Αντετάγιο Αντεσάνια (ΗΠΑ) και Ομετάγιο Ογκεντένγκμπε (Αγγλία), ενώ οι δύο με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν μέρος στον δεύτερο γύρο.