Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: «Πονοκέφαλος» με Νενέ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: «Πονοκέφαλος» με Νενέ

Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Νενέ εξαιτίας πελματιαίας απονευρωσίτιδας στο δεξί πόδι, αλλά δεν ανησυχεί τον Ράντι Ουίτμαν.

Ο κόουτς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τόνισε πως το πρόβλημα δεν είναι στο αριστερό πόδι, που ταλαιπωρεί τον Βραζιλιάνο διεθνή τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Νενέ δεν έδωσε το παρών στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις και κρίθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα (26/11, 02:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Verizon Center». Αβέβαιη θεωρείται και η παρουσία του Ότο Πόρτερ Τζούνιορ (οπίσθιος μηριαίος), αν και προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς σήμερα, ενώ χρέωσε σε κόπωση και αφυδάτωση τον αποκλεισμό του από το προχθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θυμίζουμε πως ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) είναι δεδομένα εκτός.

Αντίθετα, τα «γεράκια» συνεχίσουν τη regular season του 2014-15 χωρίς απουσίες, ενώ επανέφεραν τον Άνριαν Πέιν στο ρόστερ του Μάικ Μπουντενχόλζερ ύστερα από παρουσία στους Μπάκερσφιλντ Τζαμ της D-League. Από την πλευρά του, ο Αλ Χόρφορντ δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τον ρόλο του στα επιθετικά συστήματα σημειώνοντας πως μοιάζουν αρκετά με εκείνα των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ υποστήριξε πως δεν ενημερώθηκε για φημολογίες περί ανταλλαγής του, αν και στα σενάρια ήταν στην «επιφάνεια» για αρκετούς μήνες. Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (26/11, 02:30), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δοκιμάζονται στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ.

Ο Άντριου Μπόγκουτ πήρε μέρος στη σημερινή ελαφριά προπόνηση, αν και αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λόγω τραυματισμού στο μάτι επιτρέποντας στον Μαρίς Σπέιτς να εντυπωσιάσει καλύπτοντας το κενό του. Μάλιστα, με το πέρας της αναμέτρησης ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ είπε ότι ο Κέντρικ Πέρκινς δεν είναι όσο… σπουδαίος νομίζει πως είναι, πριν ο 30άχρονος Πέρκινς απαντήσει τονίζοντας πως ο Σπέιτς ζει στον… κόσμο του. Από το χθεσινό παιχνίδι αποχώρησε επίσης ο Λεάντρο Μπαρπόσα με υπερέκταση δεξιού γονάτου, αλλά δήλωσε πως ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και έδωσε το παρών στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις.

Αμφότεροι οι τραυματίες κρίθηκαν αμφίβολοι για το αυριανό ματς, αλλά ο Ντέιβιντ Λι παραδέχθηκε πως θα μείνει έξω κόντρα στους Χιτ και στο μεθαυριανό ματς (27/11, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», , ενώ εκτιμήθηκε πως θα χάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας στο «Times Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς (29/11, 02:00) κι στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς (30/11, 22:30). Στα των εκπρόσωπων της Φλόριντα, οι Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) κι Νόρις Κόουλ (δάκτυλο χεριού) έχασαν και το χθεσινό ματς με τους Χόρνετς, οπότε είναι αμφίβολοι για το αυριανό, ενώ ο Κρις Άντερσεν αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο επιτρέποντας στον Ουντόνις Χάσλεμ να επανέλθει στο rotation του Έρικ Σποέλστρα.

Μοιραία, η παρουσία του «Birdzilla» στον αυριανό αγώνα είναι επίσης αβέβαιη, ενώ Μέσα του Μαϊάμι αποκάλυψαν πως σύντομα θα αποκτηθεί ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, ώστε να προστεθεί λύση στη frontline των Χιτ. Μάλιστα, ο Σάνον Μπράουν αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers, αν και ήταν βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια. Μέσα σε όλα, ο πρώην σέντερ του συλλόγου της Φλόριντα, Ντέξτερ Πίτμαν, υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Άνκαρα, ενώ ο Γκρεγκ Όντεν, επίσης πρώην σέντερ των Χιτ, υποστήριξε πως δεν στοχεύει σε επιστροφή στο NBA, αλλά σε λύση προσωπικών προβλημάτων.



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved