ΠΑΟΚ: Πιάνει… Θεσσαλονίκη ο Κάρτερ
ΠΑΟΚ: Στην συμπρωτεύουσα αναμένεται εντός της ημέρας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου»
Ο τραυματισμός του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με τον Άρη Λυκογιάννη και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να βρουν άμεσα τη λύση που θα καλύψει το κενό. Και τα κατάφεραν. Ο Τζος Κάρτερ είναι ο αντικαταστάτης του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και αν όλα πάνε καλά (λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει και τις Ηνωμένες Πολιτείες) ο παίκτης μετά από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι αναμένεται στη χώρα μας εντός της ημέρας.
Ο Κάρτερ «απογειώθηκε» κανονικά και εκτός κάποιου απροόπτου, αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και αφού περάσει από τις απαραίτητες διαδικασίες, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.
Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είναι στην έδρα της Λάρισας (27/12, 17:00) με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν ότι μέχρι τότε, ο Κάρτερ θα έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, δεδομένου ότι έπαιξε σε αγώνα πριν περίπου ένα χρόνο και θα είναι στη διάθεση του Λυκογιάννη.