Βετούλας: «Μας διέλυσε η ΑΕΚ»

Βετούλας: «Μας διέλυσε η ΑΕΚ»

Ο Απόλλωνας Πατρών γνώρισε τη συντριβή από την ΑΕΚ, αλλά ο Νίκος Βετούλας εξήγησε πως δεν μηδενίζεται η φετινή προσπάθειά τους.

Οι «μελανόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα από την «Ένωση», στο κλειστό της Περιβόλας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής τους δεν θέλησε να προβεί σε τεχνικά σχόλια, παρά εξήγησε πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα είναι υπερήφανος για τους παίκτες του και ό,τι έχουν πετύχει στα προηγούμενα ματς: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Σάκοτα και την ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική. Θεωρώ ότι, με δύο λέξεις: Μας διέλυσαν... Ό,τι προσπαθούσαμε να κάνουμε δεν είχε τύχη. Μπήκαν δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα τεχνικό από την ομάδα μας. Σίγουρα, ήταν κακό το θέαμα που προσφέραμε στους φιλάθλους μας και για αυτό είμαστε στενοχωρημένοι. Παρ’ όλα αυτά εγώ είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Δεν μηδενίζεται η προσπάθεια ούτε με ένα αποτέλεσμα ούτε με μια κακή εμφάνιση, για αυτό που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε δυνατά, για το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα λάθη που κάναμε, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Μακάρι να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους, ώστε να έχουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει αυτή η ήττα για τον Απόλλωνα Πατρών, αναφορικά με την επίτευξη των στόχων του, απάντησε: «Βαθμολογικά σίγουρα και στο ψυχολογικό κομμάτι εάν δεν είσαι έτοιμος 100% από το πρώτο δευτερόλεπτο, να βάλεις το σώμα σου σε οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα όταν δεν είσαι ψυχολογικά και πνευματικά έτοιμος, τότε αυτονόητα και σωματικά δεν θα είσαι σε ετοιμότητα. Αυτά συμβαίνουν. Ιδιαίτερα σε εμάς, που δεν έχουμε ομάδα με έμπειρους Αμερικανούς, που να έχουν παίξει στην Ευρώπη. Και πάλι όμως δεν θα κρίνω τα παιδιά από αυτό το παιχνίδι. Έχουν κάνει τόσα και τόσα για την ομάδα. Το θεωρώ άδικο, τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο Γιάννης Μολφέτας: «Νομίζω ότι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση. Δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε χωρίς πάθος. Αυτό το παιχνίδι δεν αμαυρώνει τη μέχρι τώρα πορεία μας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για τη σημερινή (07/03) εμφάνιση. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved