Πανιώνιος: Παίζει με ΠΑΟΚ ο Χάνκοκ
Επί ελληνικού εδάφους αναμένεται να προσγειωθεί αύριο (06/11, 14.00) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Λουκ Χάνκοκ.
Χωρίς ίχνος καθυστέρησης, μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντν θα μεταβεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, για να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του στον Πανιώνιο και να συζητήσει με τον προπονητή, Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Λουκ Χάνκοκ θα κάνει την πρώτη εμφάνισή του με την κυανέρυθρη φανέλα το Σάββατο (08/11, 17.00), στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Basket League.
Επίσης, με σημερινή (05/11) ανακοίνωσή της: «Η ΚΑΕ ενημερώνει πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το κλειστό (09.00-21.00). Παράλληλα, σε κυκλοφορία είναι και τα διαρκείας, οι τιμές των οποίων είναι 50, 100 και 300 ευρώ».