Ολυμπιακός: Επιστρέφει μόνο ο ένας

Ολυμπιακός: Επιστρέφει μόνο ο ένας

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν κατέστη δυνατό να προπονηθεί χθες (01/04), αλλά αναμένεται να επανέλθει κανονικά σήμερα (02/04) στο ΣΕΦ.

Σε εντατικό ρυθμό θα συνεχιστεί η προετοιμασία των Πειραωτών, στο φαληρικό στάδιο, για την αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου του Βαγγέλη Αγγέλου. Πρόκειται για ματς «τελικό» στη μάχη που δίνουν για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς εάν περάσουν νικηφόρα από το «Αμπντί Ιπεκτσί» την Παρασκευή (04/04, 21.00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top 16, θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία τους στα προημιτελικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε χθες (01/04) στη διάθεσή του τον Αμερικανό φόργουορντ, εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, οι οποίες όμως δεν εμπνέουν ανησυχία.

Αντίθετα, μετά το Γιώργο Πρίντεζη που έχει τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι με τους Τούρκους, εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Στράτος Περπέρογλου. Ο 29χρονος φόργουορντ δεν κατάφερε να γυμναστεί χθες (01/04) και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα προλάβει να επανέλθει, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη γείτονα χώρα την Πέμπτη (03/04). Ο 48άχρονος τεχνικός φαίνεται πως επίσης θα αναγκαστεί να τον αποκλείσει, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του στους προσαγωγούς και να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (10/04, 21.45).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Δείτε το αυτοκίνητο τύπου Formula που κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό
Δείτε το αυτοκίνητο τύπου Formula που κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό
Λαμίν Γιαμάλ: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην Ιστορία»
Λαμίν Γιαμάλ: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην Ιστορία»
Μαρούσι: Απέκτησε για δύο χρόνια τον Τζόρνταν Κινγκ
Μαρούσι: Απέκτησε για δύο χρόνια τον Τζόρνταν Κινγκ
Άρης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Ράτσιτς και Τεχέρο
Άρης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Ράτσιτς και Τεχέρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved