Άρης: Τίμησε τους χορηγούς του (photos)

Άρης: Τίμησε τους χορηγούς του (photos)

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (27/03) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Άρης τίμησε τους χορηγούς του.

Σε οικογενειακό κλίμα έγινε στο «Porto Palace» η ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των επιχειρηματιών που στηρίζουν οικονομικά τους Θεσσαλονικείς, παρουσία και των κάτοχων Gold και Platinum εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και σύσσωμης της διοίκησης της ΚΑΕ, μελών της ΣΑΡΙΣΑ, του Aris Golden Club, του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της Κοινωνίας Μελών του Άρη και του Ερασιτέχνη. Παρευρέθηκαν, επίσης, παίκτες τόσο της μπασκετικής όσο και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι χορηγοί της ΚΑΕ τιμήθηκαν από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και από εξέχοντα μέλη της οικογένειας του Άρη. Την τιμητική πλακέτα στο μεγάλο χορηγό «Cyta Ελλάς» παρέλαβε ο διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών Σπύρος Χριστοφίδης, από τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη, ενώ ο γενικός διευθυντής υποστηρικτικών υπηρεσιών Βορείου Ελλάδας Στέφανος Ανθεμίδη, από την ΟΠΑΠ Α.Ε., τιμήθηκε από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Θεόδωρο Εμμανουηλίδη. Επίσης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Αναστάσης Αβάνογλου βράβευσε το χορηγό επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε., δίνοντας την πλακέτα στον αναπληρωτή προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος της ΕΤ3, Γιώργο Τραπεζανίδη. Για την «American Genetics» βραβεύθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Παύλος Ζουλιάμης από τον πρόεδρο του Α.Σ. Νίκο Παπαδόπουλο. Από την εταιρία «Cyprus Airways» τιμήθηκε ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στη Βόρειο Ελλάδα Δημήτρης Μαντούσης, διά χειρός Δημήτρη Γεωργούλη, μέλους της ΣΑΡΙΣΑ.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στο ξενοδοχείο «Porto Palace». Την παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Θεόδωρος Κουρόγλου στο διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Μαμαδά. Το «ΔΡΟΜΕΑ Παπαπαναγιώτου-ΑΒΕΕΑ» βράβευσε το μέλος του Aris Golden Club Ξενοφών Κωνσταντινίδης, απονέμοντας την πλακέτα στην αναπληρωτή εμπορική διευθύντρια Έλενα Φαρδέλα. Ο Αστέρος Γούσιος, πρόεδρος των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Άρη, βράβευσε το διευθύνοντα σύμβουλο της «KLEEMANN» Κωνσταντίνο Κουκούντζο, το μέλος της ΣΑΡΙΣΑ Αθανάσιος Πλιάκης τον εκπρόσωπο της «XEROX HELLAS» στη Βόρεια Ελλάδα Νίκο Χασεκίδη και ο πρόεδρος Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Κώστας Χαριτωνίδης το συνεργάτη της εταιρίας «Γ. ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και ΣΙΑ Ε.Ε.» Παναγιώτη Μπαξεβάνογλου. Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Παναγιώτης Ζουμπουρίδης απένειμε πλακέτα στο γενικό διευθυντή της εταιρίας «COPYHOYSE» Γιώργο Καραστέργιο και ο Γιώργος Ουζουνίδης, μέλος του Aris Golden Club, βράβευσε το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας «Αυγοδιατροφική» Κωνσταντίνο Τζιόκλη.

Διαβάστε ακόμα…

Αρβανίτης: «Έχουμε ανάγκη την οικονομική ενίσχυση»

Αγγέλου: «Αντοχή, υπομονή, στήριξη»

Σαρικόπουλος: «Με νύχια και με δόντια»



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved