TΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ VOLVO;
Κατά καιρούς έχουμε δει και έχουμε δει περίεργες κατασκευές σε αυτοκίνητα, καθώς ο κάθε ένας που έχει μια ιδέα την οποία θεωρεί από πολύ καλή έως εξαιρετική και καταπληκτική σπεύδει να την υλοποιήσει.
Τα αποτελέσματα είναι συνήθως διφορούμενα, ενώ στους δρόμους κυκλοφορούσαν από προσομοιώσεις του διαστημοπλοίου Enterprise -στους Αθηναϊκούς κιόλας, οι λίγο πιο μεγάλοι σε ηλικία το είχαν σίγουρα πετύχει κάπου- μέχρι ρέπλικες γνωστών και πανάκριβων μοντέλων, που κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι fake.
Στο προκειμένο τώρα ομολογουμένως ένα αυτοκίνητο με τζιμινιέρα να βγαίνει από την οροφή του δεν το έχουμε δει ξανά, οπότε μοιραία τίθεται το ερώτημα: τι μπορεί να είναι το μπουρί σε αυτό το παλιό και ταλαιπωρημένο από τα χρόνια -ο χρόνος έχει αφήσει πάνω του κάτι παραπάνω από την πατίνα- Volvo;