Adieu Gregory…

Adieu Gregory…

Το Onsports αποχαιρετά τον Γκρέγκορι Μέρτενς του οποίου ο θάνατος βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακόμη μια… αποφράδα ημερομηνία «απέκτησε» το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σήμερα, 30/4/2015, καθώς ο Γκρέγκορι Μέρτενς έπειτα από τρεις μέρες σε κώμα και μάχης με το θάνατο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών.

Ο Βέλγος κατέρρευσε την περασμένη Δευτέρα στη διάρκεια του αγώνα της β’ ομάδας της Λόκερεν καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή και σήμερα έφυγε από τη ζωή. Μόλις πέντε χρόνια μετά την έναρξη της επαγγελματικής του καριέρας ο Μέρτενς έχασε ξαφνικά τη ζωή του.

Το 2004 είχε μπει στις ακαδημίες της Άντερλεχτ όπου έμεινε για ένα χρόνο, όσο έκατσε και στις ακαδημίες της Ντιλμπέεκ, πριν το 2006 μπει στις ακαδημίες της Γκαντουάζ με την οποία το 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ωστόσο, δεν αγωνίστηκε με την πρώτη του ομάδα και το 2011 αποκτήθηκε από τη Σερκλ Μπριζ, με τη φανέλα της οποίας έκανε το ντεμπούτο του και ξεχώρισε για την τρομερή ικανότητά του να ελέγχει τη μεσαία γραμμή, να οργανώνει το παιχνίδι και να κάνει… δύσκολη τη ζωή των αντίπαλων επιθετικών μέσων.

Αγωνίστηκε στη Σερκλ Μπριζ μέχρι την περσινή σεζόν και το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τη Λόκερεν με την οποία πρόλαβε να πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις, πριν φύγει από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών.

Adieu Gregory…



Sports Party* με το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Sports Party* με το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Αταμάν: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια» (vid)
Αταμάν: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια» (vid)
Με Πιτσίλκα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Με Πιτσίλκα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Πιτίνο: «Είπα στους Νικς να πάρουν τον Μίτσελ και εκείνοι πήραν τον… Νιλικίνα»
Πιτίνο: «Είπα στους Νικς να πάρουν τον Μίτσελ και εκείνοι πήραν τον… Νιλικίνα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved