Η διαχείριση των ντέρμπι, η ΑΕΚ και ο Βαλβέρδε

Δημοσίευση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 20.02

Είναι αναγκασμένος συνεχώς πλέον ο Παναθηναϊκός, να διαχειρίζεται κρίσεις. Ανεξάρτητα μάλιστα και από τα αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα στα γήπεδα. Είναι αντικειμενικό αυτό και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αφού τα προβλήματα είναι αυτά που τον αναγκάζουν να ασχοληθεί.

Παρ’ όλα αυτά, είναι αναγκασμένος ταυτόχρονα να διαχειρισθεί και το αγωνιστικό κομμάτι της ιστορίας. Δύσκολο πράγμα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει χρόνο και δυνάμεις, ώστε παράλληλα με την προσπάθεια να βρει οικονομικές ενέσεις και να γλιτώσει την τιμωρία στην Ευρώπη, να βρει άλλες τόσες για να επικεντρωθεί στην μάχη του πρωταθλήματος.

Κι όταν λέω στην μάχη του πρωταθλήματος, εννοώ καθαρά σε αγωνιστικό επίπεδο. Γιατί ακόμα και την ενασχόληση με το παρασκήνιο, με την τιμωρία του Φερέιρα, με τις διαιτησίες και όλα τα συναφή, φύρα την θεωρώ. Φύρα που ουσιαστικά του αφαιρεί δυνάμεις και ενέργεια, από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το σημαντικότερο. Για να μην κιόλας, ότι είναι πολύ πιθανόν να του… σπέρνουν επίτηδες όλες αυτές τις τρικλοποδιές στον δρόμο του, για να ασχοληθεί με αυτές παραμελώντας τα υπόλοιπα που θα παίξουν επί της ουσίας και τον καθοριστικό ρόλο στην μάχη του πρωταθλήματος.
Για τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή, υπάρχουν μόνο τα τρία ντέρμπι που έρχονται. Όλα τα υπόλοιπα, μπορεί να τον απασχολούν, αλλά εντελώς περιθωριακά και επειδή είναι αναγκασμένος. Όχι σαν κύρια ενασχόληση και πρώτο καθήκον. Η ομάδα πρέπει να είναι η κύρια ενασχόληση και το πρώτο καθήκον. Γιατί κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, να τα πάει καλά σε όλα αυτά, αλλά αν δεν πάρει η ομάδα τα αποτελέσματα που πρέπει, χωρίς κέρδος κέρατα θα είναι όλα αυτά.

Τα τρία ντέρμπι που έρχονται λοιπόν, είναι αυτά που θα κρίνουν την έκβαση του πολέμου για τον Παναθηναϊκό. Και θέλουν και αυτά… καλή διαχείριση. Σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια αυτά, θεωρητικά θα είναι πιο γεμάτος από λύσεις, σε σχέση με το πώς ήταν στα τελευταία του παιχνίδια. Θεωρητικά θα είναι στην διάθεσή του και οι Λέτο, Κουίνσι, Νίνης. Θεωρητικά πάντα. Καθώς αν το πρόβλημα του Λέτο είναι τόσο σοβαρό που να τον έχει κρατήσει έξω καιρό τώρα, τίποτε δεν εγγυάται ότι θα επιστρέψει σε φουλ κατάσταση και για τα τρία αυτά παιχνίδια. Όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Νίνη. Που από την στιγμή που μέχρι τώρα δεν έχει κανένα παιχνίδι στα πόδια του, λίγο δύσκολο να βουτήξει με την μία και για ολόκληρα ενενηντάλεπτα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και έτσι και οι δύο τους, σίγουρα θα μπορούν να βοηθήσουν σε κάποια ικανά χρονικά διαστήματα σε κάποιο από τα επόμενα ντέρμπι ή και στα τρία ακόμα στην ιδανική περίπτωση.

Οπότε αντικειμενικά ο Παναθηναϊκός θα έχει στην διάθεσή του επί πλέον λύσεις που δεν είχε μέχρι τώρα.

Απ’ την άλλη όμως, ο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει το πιο σοβαρό ίσως πρόβλημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε αγωνιστικό επίπεδο μέχρι τώρα. Κι αυτό είναι η αναγκαστική απουσία των Βιτόλο και Σιμάο στα παιχνίδια για τα οποία δηλώθηκαν. Κι αυτό κατά την γνώμη μου, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα από πλευράς διαχείρισης που κλήθηκε να λύσει ο Πορτογάλος προπονητής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει λοιπόν ο Παναθηναϊκός και πιο σωστά ο Φερέιρα, να αποφασίσει μεταξύ δύο πραγμάτων.

Αν εκτιμούνε ότι ο Κατσουράνης εναλλάξ σε όσα παιχνίδια λείπει ο ένας με τον άλλον σαν δίδυμο, μπορούν να κρατήσουν στο ίδιο επίπεδο τον χώρο του κέντρου έχει καλώς. Κρατάει τον ίδιο σχηματισμό ο Παναθηναϊκός και από κει και πέρα ο Φερέιρα αναζητάει τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε άμυνα και επίθεση.

Αν όμως η εκτίμηση είναι, πως χωρίς ταυτόχρονη παρουσία των Βιτόλο και Σιμάο στα αμυντικά χαφ, ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι το ίδιο μαχητικός και αποτελεσματικός στο συγκεκριμένο χώρο, τότε θα πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Με πρώτο και προφανές, το αν θα επιμείνει στο 4-3-3 που παίζει τελευταία, χωρίς αυτούς τους δύο ταυτόχρονα στο κέντρο.

Ίσως δηλαδή θα πρέπει να δει σοβαρά ο Πορτογάλος, το αν θα επιστρέψει στο 4-4-2 ή έστω με την μορφή του 4-4-1-1 που είχε καθιερώσει σ’ εκείνο το πραγματικά εκπληκτικό δίμηνο του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο.

Ανεξάρτητα απ’ αυτό πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Φερέιρα θα κληθεί να βρει σίγουρα κάποια εναλλακτική λύση στον σχηματισμό και την τακτική της ομάδας για τα τρία καυτά παιχνίδια που ακολουθούν, σε σχέση με την διαχείριση και τις επιλογές του στον χώρο του κέντρου. Καθώς είναι τέτοια φύσεως τα συγκεκριμένα παιχνίδια, που ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι αυτός που θα γείρει την πλάστιγγα για το τελικό αποτέλεσμά τους.


ΥΓ 1: Διάβασα με ενδιαφέρον την ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ. Για να πω την αλήθεια, για μένα ήταν και αυτή μια απόδειξη του πόσο έχουμε μπερδέψει όλοι τους ρόλους μας στις ομάδες, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς η ανακοίνωση αυτή ήταν ανακοίνωση συνδέσμου οργανωμένων και όχι επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να θεωρούν και τον εαυτό τους κομμάτι του παζλ του συλλόγου. Κι επομένως, αφού ήθελαν να μιλήσουν με ανοιχτά χαρτιά προς όλους, θα έπρεπε να συμπεριλάβουν άλλα δύο πράγματα στην ανακοίνωσή τους.

Πρώτον τον ρόλο τον δικό τους και αν ήταν ένα από τα κομμάτια που δημιούργησαν την κρίση στην ΑΕΚ, από την μια τα τεράστια συμβόλαια που έκανε σε προπονητές και ποδοσφαιριστές και απ’ την άλλη την ανυπαρξία οποιασδήποτε διάκρισης σε αγωνιστικό επίπεδο που θα βοηθούσε και οικονομικά τον σύλλογο. Και δεύτερον, τον ρόλο των οργανωμένων, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για την ΑΕΚ που οι οργανωμένοι είχαν και έχουν και λόγο και επιρροή στις όποιες εξελίξεις διοικητικές και οικονομικές στον σύλλογο. Επομένως καλή και συγκινητική η ανακοίνωση, αλλά αυτή ήταν μια κλασσική ανακοίνωση της ορίτζιναλ, που… απλά ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι ποδοσφαιριστές, προφανώς με το σκεπτικό να μην συμπεριληφθούν και αυτοί στην οργή του κόσμου της ΑΕΚ για την κατάσταση στον σύλλογο.

Άλλωστε επαναλαμβάνω, δεν ήταν τυχαίο. Που απ’ όλες τις αναφορές, απουσίαζαν οι δύο συγκεκριμένοι κρίκοι της αλυσίδας στον συγκεκριμένο σύλλογο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δηλαδή και οι οργανωμένοι.

ΥΓ 2: Με μεγάλο ενδιαφέρον επίσης, διαβάζω και ενημερώνομαι από τα σχετικά ρεπορτάζ για το… φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Βαλβέρδε. Προσωπικά η όλη ιστορία, με γέμισε απογοήτευση για τον Βαλβέρδε, που ειλικρινά τον είχα για πολύ πιο σοβαρό άνθρωπο και επαγγελματία. Που αν δηλαδή ήθελε να διατηρήσει το εκπληκτικό 1,8 εκατομμύρια που παίρνει καθαρά τον χρόνο από τον ΟΣΦΠ, θα το απαιτούσε με βάση την δουλειά και τα αποτελέσματά του και όχι σαν… αντάλλαγμα για να μην τον… κλέψει η Μπρατσελόνα. Πάντως να πειστώ, πως η Μπαρτσελόνα, αναζητώντας την επόμενη μέρα μετά τον Γκουαρδιόλα που σήκωσε τα πάντα στον πλανήτη, γοητεύτηκε από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ενός προπονητή στην… Ελλάδα, που με μπάτζετ όσο έχουν ΟΛΕΣ μαζί οι υπόλοιπες ομάδες, μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα των… δύο, λίγο χλωμό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

21 σχόλια
 • Νικος131993 Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 09:11 Συντάχθηκε από Νικος131993

  Θα θελαν να ημουν απο μια γωνια να δω τι κλαμα θα ριξεις μαζι τον Γιαννακη οταν παρουμε το πρωταθλημα!! Γιατι αυτος ο τιτλος ειναι καθαρα του Φερειρα που τον εφερες ο φοβος και ο τρομος σου.

  Καλημερα!!

 • DeadMan Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 22:51 Συντάχθηκε από DeadMan

  Νικος72
  Αυγουστος-Σεπτεμβριος 2001:
  Σλαβια Π.-Παναθηναικος 1-2
  Παναθηναικος-Σλαβια 1-0
  Σαλκε-Παναθηναικος 0-2
  Παναθηναικος-Μαγιορκα 2-0
  Παναθηναικος-Αρσεναλ 1-0
  Συνολο 5 νομιζω (απο...Ανατολικη και Δυτικη Ευρωπη!),με γκολ 8-1,και παμπολλες ευκαιριες σε ολα τα ματς,πλην αυτου εκτος με Σαλκε.
  Αποτελεσμα ο Π.Α.Ο. ανακυρηχτηκε καλυτερη ομαδα ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ το μηνα Σεπτεμβρη του 2001 απο την Παγκοσμια Στατιστικι Υπηρεσια Ποδοσφαιρου...
  Σε καλυψα?

 • olympiakos Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 18:59 Συντάχθηκε από olympiakos

  Σ. Νίνης Ιτέα sorry ki olas alla me rwtas an exw kalutero apo ton simao?apo ti stigmh pou exw makoun-ibagaza-orbaiz?poios exei plaka twra?eleos..loipon akou na sto 3eka8arisw..sto oaka 8a ktlveis gt dn exeis omada gia eurwph kai genika eisai anuparktos apo to kentro kai pisw..to goal to diko sou apo ena glistrima tou montesto to evales..o olympiakos se epaize me amuna mprosta apo to kentro logo en8ousiasmou gi auto ekanes kai 6 eukairies..alliws ante na kanes 2..min akouw vlakeies..mou sugkrineis kai ton simao me tous kentrikous mas..min ginesai provato..telos i sizitisi..an 8es pistepseta auta pou sou pa..an oxi sunexise na foras ta prasina gualakia kai na diavazeis tin (prasinh)..bb:)

 • Σ. Νίνης Ιτέα Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 15:30 Συντάχθηκε από Σ. Νίνης Ιτέα

  olympiakos
  Πλάκα έχεις...Λες ότι δεν ασχολείσαι μαζί μου, όμως το γράφεις το σχόλιο. Έχεις καλύτερον από τον Σιμάο? Αλλά ξέχασα έχεις το μεγάλο Ορμπάιθ...Στο Καραισκάκη ποιος έκανε τις πρώτες δύο μεγάλες ευκαιρίες? Την πρώτη ο Κουίνσι και το δοκάρι του Λέτο? Κοίταξε τότε δεν έπαιξα καλά, αλλά όχι ότι εσείς παίξατε μπάλα...Όλες τις ευκαιρίες με γεμίσματα και σέντρες τις κάνατε...Η αλήθεια είναι ότι μας παίζατε μονότερμα, όχι όμως όλη την ώρα που λες...Από το 30 μέχρι το 70 με 75...

 • OSFP 7 Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 13:42 Συντάχθηκε από OSFP 7

  Xaire komplex ametrhto...Aaa re vazelakia...!

 • olympiakos Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 12:01 Συντάχθηκε από olympiakos

  Σ. Νίνης Ιτέα den exeis omada gia eurwph ktlveto dn ka8omai na asxoloumai mazi sou..epeide nomizeis oti o simao einai o essien kai o katsouranhs o xabi alonso..prosgeiosou kai 8a ktlveis gt sstin eurwph den mporeis na kaneis tpt..me emas sto karaiskakh 22 telikes sou kaname kai se paizame olh thn wra monoterma..to kentro sou itan apla anuparkto pws 8es na nikhseis eurwpaikh omada?

 • Νικος72 Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 19:55 Συντάχθηκε από Νικος72

  Eνω ο Γκουαρντιολα πριν αναλαβει την Μπαρτσελονα ειχε καταπληξει τα πληθη.
  Πως φαινεται οτι φορας παρωπιδες.
  Η φιλοσοφια της ομαδας αυτης ειναι γνωστη και τον Βαλβερδε δεν περιμενουν τωρα να τον αξιολογησουν εαν ηθελα να εξετασουν την περιπτωση του.
  Δεν ξερω εχει δοση αληθειας αυτο το ρεπορταζ αλλα περσι στο πρωταθλημα των 2 μεινατε 15 ποντους πισω.Και μην μου πεις για το Καραισκακη γιατι μεχρινα καταφερετε να ειστε μονο 7 ποντους πισω ειχαν γινει πραματα και θαματα.
  Α και τετοιο ποδοσφαιρο στην Ευρωπη απο Ελληνικη ομαδα σε συνεχομενα παιχνιδια και 4 σερι νικες με ομαδες απο Δυτ.Ευρωπη και Ρωσια ουτε το 1971.

 • ioannisk Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 17:43 Συντάχθηκε από ioannisk

  Ολυμπιακός είμαι αλλά όχι και ότι θέλει η μπαρτσελόνα τον Βαλβέρδε, και τα αστεία έχουν κάποια όρια.

 • Σ. Νίνης Ιτέα Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 14:53 Συντάχθηκε από Σ. Νίνης Ιτέα

  olympiakos
  Δηλαδή πιστεύεις ότι αν ήταν όλοι καλά στα χαφ και μπροστά, δηλ. Κατσουράνης, Σιμάο, Νίνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Λάζαρος, Ζέκα και Βιτόλο (από τους οποίους διάλεξε 4-5 και βάλ' τους), ότι δεν μπορώ να νικήσω την ομάδα που κέρδισες προχθες?

 • themis65 Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 12:58 Συντάχθηκε από themis65

  1. Διάβασα ένα ανέκδοτο προηγουμένως όπου κάποιος χαρακτηρίζει τον ολυμπιακό ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!! Που υπάρχει αυτός ο υγιής οργανισμός??? Στην Ελλάδα??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ. Τελευταίος ήτανε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αλλά τον κάνανε όπως τους υπόλοιπους!!!

  2. Προπονητής του γαύρου δεν μπορεί να πάει στην Μπάρτσα!!! Στην Μπαρτσελόνα Β που παίζει μία κατηγορία παρακάτω μπορεί. Οσον αφορά τον Βαλβέρδε που εδώ είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ (αλήθεια γα να φθάσει τελικό κυπέλλου ο γαύρος ποιές ομάδες χρειάσθηκε να αποκλείσει??? Τον φοβερό Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη ή μήπως τον Θρασύμβουλο???) κάποτε μπορεί να πάει στην Μπάρτσα, όχι όμως φεύγοντας από τον γαύρο, αλλά πολύ αργότερα.

 • olympiakos Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 11:03 Συντάχθηκε από olympiakos

  Σ. Νίνης Ιτέα συγνωμη κι ολας φιλε..αλλα δεν εχεις ουτε την αμυνα ουτε το κεντρο για να νικησεις ευρωπαικη ομαδα..

 • Σ. Νίνης Ιτέα Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 09:31 Συντάχθηκε από Σ. Νίνης Ιτέα

  Jacko
  Ναι είναι ντροπή να αποκλείεσαι από τον Αύγουστο. Πιστεύω όμως ότι αν παίξω την Οντένσε και την Μακάμπι τώρα, με την ομάδα που έχω (πλήρης όμως) θα κερδίσω χωρίς αμφιβολία...Η ομάδα φάνηκε τότε ότι ήταν ανέτοιμη. Αλλά και πάλι μην υπερβάλλουμε τότε με την Οντένσε και στα δύο ματς ήταν καλύτερος ο Παναθηναικός, απλά η Οντένσε ήταν πιο τυχερή, ειδικά στο ΟΑΚΑ (4-5 φάσεις και 4 γκολ). Εντάξει κι ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί από τη Μακάμπι πρόπερσι Αύγουστο μήνα...

 • Jacko Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 22:30 Συντάχθηκε από Jacko

  Σ. Νίνης Ιτέα Δεν πιστευω οτι θα κινηθει για Βαλβερδε η Μπαρτσελονα,νομιζω οτι θα μεινει ο Γκουαρντιολα. Το προβλημα ειναι αλλο, οτι ο Κωστας για να μικρυνει τον Βαλβερδε και την δουλεια του λεει την μιση αληθεια ως συνηθως.Γιατι ναι μεν ο Οσφπ ειναι δευτερος αλλα ειναι μεσα και στους 3 στοχους της η ομαδα,και δειχνει μια βελτιωση σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου της. εκτος κι αν ειναι επιτυχια για τον Παο ο αποκλεισμος απο την Οντενσε την Μακαμπι και τον Πανιωνιο. Επισης επικαλειται το ελληνικο πρωταθλημα τωρα, για ευνοητους λογους οταν επι πανω απο μια δεκαετια το απαξιωνει. Αντι να δωσει καποιες εξηγησεις στους αναγνωστες του(ειδικα της εφημεριδας) για την παρωδια με τον Τσακα καθεται και ασχολειται με εναν υγιη ποδοσφαιρικο οργανισμο οπως ειναι αυτη την στιγμη ο οσφπ μονο και μονο για να ριξει χολη. και στην τελικη ντροπη δεν ειναι να αποκλειεσαι απο την ευρωπη αυγουστο απο καφενεια, ολοι το εχουν παθει, ντροπη ειναι ενας ολοκληρος συλλογος να γινεται ερμαιο του Τσακα και του καθε Τσακα και να κοροιδευουν τον κοσμο .

 • Σ. Νίνης Ιτέα Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 20:06 Συντάχθηκε από Σ. Νίνης Ιτέα

  Jacko
  1ον Η ομάδα δεν έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη για χρέη (ακόμα).
  2ον Πιστεύεις στ' αλήθεια ότι η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για Βαλβέρδε? Εγώ πιστεύω κατ' αρχάς ότι θα μείνει ο Γκουαρντιόλα, αλλά και να φύγει δεν θα κινηθεί για Βαλβέρδε.
  3ον Η Μπρυζ έχει φτάσει τελικό. Εδώ μιλάμε όμως για πολλές πορείες.
  4ον Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ναι, στην Ευρώπη φαίνονται οι ομάδες, αλλά όταν κάνεις πολύ καλές πορείες και όχι βγαίνοντας τρίτος στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θέλω να σου εξηγήσω...

 • fontas Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 14:43 Συντάχθηκε από fontas

  τι κρίμα να υπάρχουν δημοσιογράφοι ,λέμε τώρα , με τέτοια εμπάθεια μόνο και μόνο επειδή κάποιος δουλεύει στην αντίπαλη ομάδα
  τι να περιμένουμε άραγε εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και δεν έχουμε μπογιά στα μάτια
  πως θα βελτιώσουμε το άθλημα και πως θα πάμε με τις οικογένειες μας στο γήπεδο όταν κυριαρχούν αυτού τους είδους οι δημοσιογράφοι που παράγουν μόνο οπαδισμο

  κρίμα

 • Γιωργος13χανια Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 11:48 Συντάχθηκε από Γιωργος13χανια

  Κυριε γκοτζο νομιζω οτι πρεπει να γραψετε και ενα αρθρο για τους 5 μηνες του τσακα και τα παραμυθια που πουλουσαν εφημεριδες οπως την δικη σας. Ή μηπως το ξεχασατε κιολας?

  Παρακαλω να δημοσιευτει, νομιζω οτι ΔΕΝ βριζω.

 • Jacko Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 19:38 Συντάχθηκε από Jacko

  Σ. Νίνης Ιτέα. Περασμενα μεγαλεια και δηιγοντας τα να κλαις. Σημερα η ομαδα σου αποκλειστηκε ααπο την ευρωπη εστω και με αναστολη για χρεη. Βρηκες και την ημερα να κανεις μαθημα αρχαιων ιστοριων. Και η Μπρυζ εχει φτασει τελικο στην ευρωπη,τωρα που βρισκεται?

 • Σ. Νίνης Ιτέα Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 13:34 Συντάχθηκε από Σ. Νίνης Ιτέα

  Jacko
  Όταν καταφέρεις και φτάσεις τελικό, ημιτελικό ή προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα καταλάβεις γιατί οι ομάδες φαίνονται στην Ευρώπη...

 • DeadMan Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 01:11 Συντάχθηκε από DeadMan

  Κοιτα φιλαρακι,ο Βαλβερδε ειναι καλος και πανω απ ολα κανονικος προπονητης.Απο τους καλυτερους που εχουν ερθει στην Ελλαδα σιγουρα,και σοβαρος ανθρωπος.Το αν ειναι πετυχημενο ή οχι στην Ελλαδα,συγκριτικα με τις(ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΛΕΣ για προπονητη σε αυτη τη χωρα) συνθηκες που του παρεχονται,ειναι μια αλλη συζητηση.
  Αλλα αμα πιστευεις οτι αυτος-αυτοι που τον προτειναν στη ΜARCA (μαδριλενικης αποχρωσης παρεπιπτοντως) εχουν δει ΕΣΤΩ ΕΝΑ ματς του ΟΣΦΠ φετος και μαλιστα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ τον προτειναν για τη Μπαρτσα,ζεις σε αλλο κοσμο...μαγικο κ ονειρεμενο!
  Απλα θυμουνται την καλη πορεια του στην Εσπανιολ,που ειναι γειτονισσα τους,και τους εχει κοψει ενα πρωταθλημα επι Βαλβερδε (2-2 προτελευταια αγωνιστικη στο Camp Nou). Οι μεγαλες ομαδες,που εχουν και μια...αυταρεσκια,παντα εκτιμουν αυτους που τους βαζουν δυσκολα.

 • We need to talk about Gkotzos Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 23:43 Συντάχθηκε από We need to talk about Gkotzos

  Ο Βαλβέρδε και η ΑΕΚ. Μάλιστα.

  Ο Παναθηναϊκός αύριο πάει στην Νιόν για να απολογηθεί για τις εξυπνάδες του αφεντικού με ορατό τον κίνδυνο να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου. Κι εμείς ασχολούμαστε με τον Βαλβέρδε και την ΑΕΚ. Πολύ ωραία και αναμενόμενα αυτά βεβαίως - δεν είμαστε τώρα να συζητάμε τα άβολα έτσι;

  Μια συμβουλή από μένα μόνο: δεν ενοχλεί τόσο το γεγονός ότι κάνεις ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν (θεμιτά ή αθέμιτα) για να βάλεις πλάτες στον αχαρακτήριστο - ενοχλεί κυρίως το γεγονός ότι δεν είστε αρκετά άντρες για να το παραδεχτείτε, ούτε εσύ ούτε αυτός. Ένα τέτοιο να κάνεις και από μένα τουλάχιστον δεν πρόκειται να ξανακούσεις τίποτε.

«12»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.