Πάλι καλά ή το τίμημα των λαθών του;

Δημοσίευση: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 21.56

Λογικά θα πρέπει να πούμε πάλι καλά στον Παναθηναϊκό. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έχασε παρ’ ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από την αρχή σχεδόν του αγώνα. Το χειρότερο όμως είναι, ότι πραγματικά θα το πούμε. Δεν αντέχει ο Παναθηναϊκός έτσι όπως είναι δομημένος, να κοιτάξει έστω και μια φορά την αλήθεια και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του με βάση το ρόλο και το πόστο του.

Αυτό πια, πάει τελείωσε. Καθιερώθηκε από πάνω μέχρι κάτω. Έτσι πια μιλάμε στον Παναθηναϊκό και έτσι αντιμετωπίζουμε την κατάσταση και τα γεγονότα.

Κι αν μας βγουν.. μας βγήκαν. Αν δεν μας βγουν, κάτι θα βρεθεί. Αλλά όχι επί της ουσίας. Αλλά επί της… δικαιολογίας.

Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να το διαπιστώσεις. Φρόντισε ο ίδιος ο Φερέϊρα, δευτερόλεπτα μετά την λήξη, να δώσει τον τόνο και την εξήγηση.

Είχαμε προετοιμαστεί… να κερδίσουμε. Αν μέναμε με ένδεκα παίκτες… θα κερδίζαμε. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (;). Και κερασάκι στην τούρτα, οι διαιτητές αρχίζουν να μην μας παίζουν καλά.

Αυτά.
Τίποτε άλλο, για το αν για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο γρήγοροι για παράδειγμα, αν αντιδράσαμε σωστά στην ατυχία να μείνουμε με δέκα παίκτες, αν είχαμε πλάνο και ποιο μετά την αποβολή, αν μαρκάραμε σωστά, αν αναπτυσσόμασταν σωστά, αν κάλυπταν τα χαφ την άμυνα, αν… αν… αν... προφανώς είναι λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να αναφερθούμε.

Κι αν κάποιος προσπαθήσει να μιλήσει ποδοσφαιρικά και αν μη τι άλλο να… αναρωτηθεί γι’ αυτά, στέλνουμε δύο sms του λέμε… «ξέρουμε ποιος είσαι και τίνος είσαι» ή «σου άρεσε καλύτερα παλιά με… Ενακαρίρε και Ραγκουέλ» και καθαρίζουμε.

Έτσι αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα πια στον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, πως ποδοσφαιρικά αυτό, είναι χειρότερο ακόμα και από την χρησιμοποίηση του Σείταρίδη.

Και για να πούμε και δυο λόγια για το παιχνίδι.

Αυτό το ανέκδοτο με τον Σεϊταρίδη, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Αν μπορέσει κάποια στιγμή να μας εξηγήσει ο Φερέϊρα, τι έμπνευση του ήρθε ξαφνικά, να χρησιμοποιήσει ένα παίκτη που πριν ένα μήνα του είπε βρες ομάδα, που έχει ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ να ξαναπαίξει σαν βασικός και που όποτε παίζει στο ημίχρονο… νοιώθει ενοχλήσεις και αποχωρεί, θα ήταν καλό. Δεν ξέρω κιόλας αν τον ρώτησε και κανένας σχετικά στην συνέντευξη τύπου, παρά τον κίνδυνο όποιος επιχειρήσει να ρωτήσει τέτοια πράγματα, να τον… περιμένουν «επιτροπές αποχαιρετισμού» σε καμιά γωνία του γηπέδου του Περιστερίου.

Παρ’ όλα αυτά κι επειδή αν μη τι άλλο εδώ δεν κινδυνεύω παρά μόνο από κάνα-δυο sms που θα μου λένε είσαι έτσι και είσαι αλλιώς, θα το αποτολμήσω να… αναρωτηθώ.
Άλλος λόγος, εκτός από την πρόσφατη συνέντευξη Αντωνίου που αναφέρθηκε στην χρησιμότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής και έπρεπε να… δικαιωθεί, υπήρχε για την χρησιμοποίηση του Σεϊταρίδη;

Προσωπικά εκτός απ’ αυτόν, ο μοναδικός λόγος χρησιμοποίησης του Σεϊταρίδη, θα μπορούσε να είναι η… προστασία του Καντέ. Δηλαδή τον βάλαμε επειδή αν γινόταν αυτό, προφανώς ο Δώνης και όπως κάθε προπονητής που απλά δεν είναι ηλίθιος, θα πήγαινε όλο το παιχνίδι της ομάδας του πάνω στον Γιούρκα, επομένως δεν θα είχε πολλή δουλειά ο Καντέ τον οποίον πιθανώς φοβόμασταν σαν αριστερό μπακ.

Αν αυτή… η διεστραμμένη εξήγηση έχει βάση, τέλος πάντων, ας το καταπιούμε.

Αλλά αν πάντως, η εξήγηση είναι το ντεφορμάρισμα του Βύντρα ή το λάθος που έκανε στο παιχνίδι με τα Γιάννινα, τότε φυσιολογικά οι μισοί απ’ όσους έπαιζαν σήμερα δεν θα έπρεπε να παίζουν και οι οχτώ από τους έντεκα που έπαιξαν επίσης σήμερα, δεν θα πρέπει να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι.

Εκτός κι αν στον Παναθηναϊκό, τα λάθη τα πληρώνουν μόνο συγκεκριμένοι παίκτες και κάποιοι άλλοι επιτρέπεται να… βολτάρουν ανενόχλητοι στο γήπεδο και να πουλάνε χωρίς πίεση τις εννιά στις δέκα μπαλιές χωρίς αυτό να τους κοστίζει τίποτε.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι έτσι να είναι και το κριτήριο να ήταν το ντεφορμάρισμα και το λάθος.

Αν είναι έτσι, τότε ο Κλέϊτον τι ακριβώς… πλήρως και ξαφνικά βρέθηκε εκτός ενδεκάδας. Και να προλάβω εδώ μερικούς. Την άποψή μου για τον Κλέιτον δεν την αλλάζω. Δεν κάνει το παιδί για τον Παναθηναϊκό.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, πως επιμένουμε στην χρησιμοποίησή του ντε και καλά όταν δείχνει να μην μπορεί να βγάλει εικοσάλεπτο και όταν κάποια στιγμή κάνει το καλύτερό του παιχνίδι απ’ όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, αφ’ ενός μεν γίνεται αλλαγή κατ’ ευθείαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αφ’ ετέρου χάνει την θέση του στο αμέσως επόμενο παιχνίδι;

Δηλαδή μόλις έκανε ένα καλό παιχνίδι, αμέσως τον… τιμωρήσαμε;

Από κει και πέρα. Μάθαμε τόσα χρόνια, πως όταν μια ομάδα μένει με δέκα παίκτες, συνήθως ενισχύει το κάντρο της και ανεβάζει την ταχύτητα και το μαρκάρισμα στον χώρο αυτό. Κι όμως. Στον  Παναθηναϊκό όχι απλά επιμένουμε να παίζουμε 4-3-3 στην ουσία χωρίς αμυντικό χαφ, αλλά έγινε αλλαγή με το μείναμε με δέκα παίκτες και ο μοναδικός που θα μπορούσε να τρέξει και να μαρκάρει στον χώρο αυτό. Το ότι οι παίκτες του Ατρόμητου, άλλαζαν πάσες σαν σε… ποδοτένις μέχρι την γραμμή της περιοχής του Παναθηναϊκού, προφανώς και… δεν έχει καμιά σημασία. Άλλωστε είπαμε. Αυτά είναι λεπτομέρειες, που στον Παναθηναϊκό… δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζουμε.

Και με την ευκαιρία, εκείνος ο… Βιτόλο τι απέγινε; Ποια… ανώτερη δύναμη, ποιο… πνεύμα πλανάται πάνω από την Παιανία και… επιβάλλει, όποιος σ’ αυτή την ομάδα μπορεί να παίξει νορμάλ την θέση του αμυντικού χαφ να μένει μόνιμα στον πάγκο και να… απαγορεύεται δια ροπάλου να μπει στην ενδεκάδα, ακόμα και όταν το ίδιο το παιχνίδι σου… ουρλιάζει με την αποβολή του Καρνέζη, ότι… αδερφέ, θες; Κέντρο που να βγάζει μάτια και να πολεμάει, ρίξε και τον Βιτόλο μέσα ή όποιος τέλος πάντων έχεις που να μπορεί να τρέξει, να μαρκάρει και να κρατήσει το παιχνίδι;

Τέλος πάντων. Θα μπορούσαμε και γι’ αυτό το παιχνίδι να μιλάμε με τις ώρες. Η ουσία είναι μία. Πως τελικά και με όλα αυτά που κάναμε, με όλες τις εμπνεύσεις μας και έτσι όπως ξεκίνησε με την αναποδιά της αποβολής το παιχνίδι, πάλι καλά που πήραμε και την ισοπαλία. Όμως θα πω εδώ ακριβώς το ίδιο που είπα και μετά τις νίκες με Κέρκυρα και Γιάννινα.

Μην επαναπαύεστε εκεί στην Παιανία σ’ αυτό. Μην χρησιμοποιείτε το τελικό αποτέλεσμα μόνο και μόνο σαν άλλοθι ή για να μην δείτε τα λάθη και τις αδυναμίες. Δεν θα την βγάζουμε συνέχεια έτσι… καθαρή. Κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε και θα το πληρώσουμε με τέτοιο τρόπο που η ζημιά θα είναι… μη αναστρέψιμη. Όπως ακριβώς δηλαδή, έγινε και στα καλοκαιρινά παιχνίδια στην Ευρώπη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

19 σχόλια
 • prasinos72 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 20:13 Συντάχθηκε από prasinos72

  giasou kostaki elpizo na antexei to stomaxisou akoma giati to dikomas mas egatalipse me tosous idimones kai sinomosiologous pou exei afti h omada. Xronia prospa8oume na bgaloume monimas ta matiamas, apoti fenete ta kataferame.

 • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 23:48 Συντάχθηκε από ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ....ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ....Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ....
  ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ..ΣΩΣΤΗ....ΔΟΘΗΚΕ...ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..
  ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ..ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ..ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ..ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ(ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ...

 • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 23:48 Συντάχθηκε από ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ....ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ....Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ....
  ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ..ΣΩΣΤΗ....ΔΟΘΗΚΕ...ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..
  ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ..ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ..ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ..ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ(ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ...

 • psy13 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 13:42 Συντάχθηκε από psy13

  Ποια είναι η δουλειά σου εσένα δλδ ? Να υπερασπίζεσαι τις θέσεις ενός επιχειρηματία? Πραγματικά είσαι η ντροπή της δημοσιογραφίας.

 • dimitris leoforos 13 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 10:20 Συντάχθηκε από dimitris leoforos 13

  skai diki ta ipes ola opios akouse katalave pola.......... kosta den to exis gia panathas min to kourazis

 • manos rethymno Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 23:25 Συντάχθηκε από manos rethymno

  pwwwww den barethikes akoma, eleos
  giati den ginese gauros sto idio pneuma eiste
  ilikrina gia na konomas esu prepei na mas poulas emas koutoxorto,
  den to trome katalaveto kai esu kai oi alloi .

 • periclis Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 13:18 Συντάχθηκε από periclis

  κύριε Κώστα έχω σταματήσει να αγοράζω τις εφημερίδες της ομάδας μου(derby, πρασινη) εδω και δυο χρόνια για κάτι άρθρα σαν κι αυτά. φτάνει πια η μιζέρια, η διχόνοια και οι παρωπίδες παντός τύπου. το πρόβλημα δεν είναι τόσο το τι γράφετε, αλλά το πως το γράφετε(με εμπάθεια).έτσι δεν βοηθάτε ούτε την ομάδα, ούτε την δουλεία σας. στο τέλος δεν θα σας διαβάζει κανεις (κι εγω τυχαία σας διαβασα σήμερα).

 • palios Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 09:48 Συντάχθηκε από palios

  με την ευχή αυτο το σχόλιο να δημοσιευτεί..!!!
  να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά λοιπόν.
  συμφωνώ με το πνεύμα που γράφεις και για μενα ο ΠΑΟ ηταν τραγικός για μεγάλο μερος του αγώνα,το γκολ απλα εσωσε τα προσχήματα...θυμαμαι καποιο αγωνα με τον πανοωνιο που ειμαστε με 10 παικτες και κερδισαμε...οι παικτες τοτε δεν ειχαν διανοηθει οτι μπορει να χασουμε...αλλη εποχη.

  Σειταριδης,βρες τα με τον Κοντό γιατι εκείνος τον ειδε πολύ καλο,βέβαια ουτε κακός ηταν που τον είδες εσυ...ισως κατι στη μέση...

  Βυντρα,σε πολυ κακή περίοδο ειναι,η ομαδα μπορεί να ανέβηκε με αυτον στο β' αλλα γενικά δεν εχει σχεση με τον περσινο,ουτε σε τρεξίματα ουτε σε συγκέντρωση

  Κατσουρανης,απορω με την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ακομα και οι δημόσιοι υπαλληλοι απειλούνται πια να την χάσουν ο κατσουρανης ομως ΟΧΙ.
  ο βιτολο δεν ηταν επιλογή του φερειρα?εχει καταντήσει όνειρο μου να δω ενα παιχνίδι με αμυντικά χαφ βιτολο-σιμαο...

  ΦΕΡΕΙΡΑ.ας μας δειεξι σε καποιο αγωνα το σχεδιο που εχει για να νικήσει,γιατι αν το σχεδιο ειναι δωστε τη μπάλα στο Λετο να περάσει 8 να βαλει γκολ,τοτε να γινω και εγω προπονητής

  στον ΠΑΟ βλεπουν το δεντρο και οχι το δασος ........συμφωνώ 100% οτι θα προσγειωθούμε σύντομα και με ΑΣΧΗΜΟ τρόπο.

 • ΑΝΤΡΕΑΣ Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 09:13 Συντάχθηκε από ΑΝΤΡΕΑΣ

  ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ[ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 3 ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΣΑΝΤΟΣ[ΑΛΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ-ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΚΑΝΕ]ΒΡΕΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.
  ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ.
  ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
  ROTSA

 • κοστας Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 03:14 Συντάχθηκε από κοστας

  ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ..ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΚΟΤΖΟ.ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΤΗ ΣΕΝΤΡΑ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 2 ΨΗΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΤΟΤΣΕ ΚΑΙ ΛΕΤΟ.
  ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΞΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.
  ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΑΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Η ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΈΙ ΜΥΑΛΟ ΛΙΓΟ ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΟΥ Ο ΒΥΝΤΡΑ.

 • romaric Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 02:44 Συντάχθηκε από romaric

  ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ 100% ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΝΤΖΟ. ΜΟΛΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΠΑΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ. ΣΧΟΛΗ ΤΖΟΡΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΗ ΣΕ ΟΛ ΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΓΙΑ ΑΣΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΤΗΡΑ. ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΚΥΡΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

 • aris13 Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 01:57 Συντάχθηκε από aris13

  ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΤΣΟ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΛΕΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΪΝΣΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΌΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΌΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΠΑΙΞΑΜΕ 4-4-1 ΜΕ ΖΕΚΑ , ΚΑΤΣΟΥΡ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ, ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΕΤΟ, ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΙΣΩ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΤΖΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΗΜΑΡΤΟΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΣΤΟΠΕΡ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

 • ΕΡΜΗΣ Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 01:54 Συντάχθηκε από ΕΡΜΗΣ

  ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑ ΠΟΣΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΕΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΙΜΑΟ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΤΙ ΣΟΙ ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ?

 • ROJO BOTON Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 00:51 Συντάχθηκε από ROJO BOTON

  ΚΩΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ. Ο ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ...
  ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ(ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΛΕΤΟ) ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ...ΦΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΟΡΥΜΑΓΔΟ.
  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ(ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΚΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ) ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΙΝΣΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ. ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!
  ΥΓ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΡΟ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ!)...

 • antonisv Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 00:50 Συντάχθηκε από antonisv

  Τα παιδιά πραγματικά είναι ήρωες για το αποτέλεσμα που έφεραν σήμερα, κόντρα σε ένα από τα πολλά παραρτήματα του Ολυμπιακού, γιατί:
  1. Έπαιξαν όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες (Όσοι ξέρουν μπάλα, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό...)
  2. Αναγκάστηκαν να παίξουν με ένα 17 χρονο παλικαράκι στη θέση του τερματοφύλακα. (Μπράβο Καπίνο, είσαι αστέρι).
  3. Παίζουν μπάλα ενώ γνωρίζουν ότι κανένας ιδιοκτήτης (αφού δεν υπάρχει...) θα αναγνωρίσει - επιβραβεύσει την προσπάθειά τους.
  ΄
  Να είναι καλά ο καβούριας, το αφεντικό, που πούλησε τον ηγέτη μας για το τίποτα, ενώ θα μπορύσαμε να είχαμε προχωρήσει στην Ευρώπη και να είχαμε πολύ καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα με την παρουσία του Τζιμπρίλαρου.

  Απορώ που κριτικάρεις την ομάδα μας, ενώ το παλεύει με φιλότιμο, εν μέσω τόσων προβλημάτων.

  Μπράβο ρε Λέτο, είσαι αστέρι.
  Μπράβο σε όλα τα παιδιά.
  Γιούρκα, περαστικά, εύχομαι να μην έχεις τραυματιστεί σοβαρά!
  Καλή Αρχή έκανες Καπίνο!
  Φερέιρα σε πιστεύουμε, συνέχισε όπως το πας... θα τον ξεφτιλίσεις τον Βαλβέρδε στο τέλος.
  Γιάχο το έκανες το καθήκον σου...
  Γκότζο άλλαξε επάγγελμα, για ρεπόρτερ της τριφυλλάρας δεν κάνεις.

 • costis Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 00:17 Συντάχθηκε από costis

  ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΙΛΩΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
  Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ 92 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΕΥΨΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ Χ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ (ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ). ΣΩΣΤΑ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΚΟΤΖΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΥΝΤΡΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ.

 • costis Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 00:16 Συντάχθηκε από costis

  ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΙΛΩΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
  Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ 92 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΕΥΨΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ Χ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ (ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ). ΣΩΣΤΑ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΚΟΤΖΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΥΝΤΡΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ.

 • greenjury Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 23:00 Συντάχθηκε από greenjury

  Μιάς και μας παριστάνεις και τον ειδήμων τρομάρα σου, να σου κάνω μιά ερώτηση; Ενας απο τους μεγαλύτερους προπονητές στην παγκόσμια ιστορία, ΑΝ λέω ΑΝ είχε έναν ειδήμων σάν κι εσένα να σχολιάζει την αρχική πορεία της μάντσεστερ (ξέρεις της θρυλικής μάντσεστερ) όταν ζήγωνε η 4ρτη χρονιά και η ομάδα βρισκόταν λίγο κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού με πορεία κάθε πέρσυ και καλύτερα και έχοντας σκάσει και 1 σκασμό λεφτά σε παίκτες κλπ κλπ, ΆΝ λοιπόν η μάντσεστερ και ο φέργκιουσον άκουγαν οιδήμονες σάν και του λόγου σου, θα έφταναν ποτέ εκεί που είναι σήμερα και οι 2; Θυμίζω πως τοτε το αγγλικό πρωτάθλημα δέν ήταν σάν το τωρινό αλλα υποβαθμισμένο.
  Επειδή λοιπόν ημιμαθείς και ανίκανοι δημοσιογραφίσκοι-υπάλληλοι έχουν την κακιά συνήθεια να βλέπουν τα πράγματα όπως συμφέρει το αφεντικό τους να τα βλέπουν, φορτώνοντας συνήθως στον κάθε προπονητή τα λάθη, και κριτικάροντας εκ του αφαλούς. Χωρίς ποτέ να έχουν προπονήσει την ομάδα (γιατί κι ο αλέφαντος στις αναλύσεις είναι καλύτερος απο σένα, όταν προπονεί όμως..), χωρίς ποτέ να ξέρουν τί ζητάει ο προπονητής απο ένα παίκτη να κάνει, σε τί βαθμό ανταποκρίνεται σε αυτόν τον ρόλο, πόσο φορμαρισμένος δείχνει στην προπόνηση, αν υπάρχουν προβλήματα πειθαρχίας, τραυματισμός, ενοχλήσεων.
  Φυσικά όταν η μπάλλα ήταν στον εγγυητή που δέν βάζει λεφτά και έπρεπε να πάρει παίκτες, τότε εσένα δέν σε απασχολούσε αν στη θέση του βύντρα αλλαγή ήταν ο μαρίνος η ο γιούρκας, άν τέρμα είχες τον κοτσόλη, όταν τις μεταγραφές του προπονητή του τις φέρατε 1 βδομάδα πρίν τα προκριματικά κλπ κλπ.
  Βλέπεις κυρ γκότζο κι εγώ με τις ώρες μπορώ να μιλάω για τα χάλια σας (τζίγγερ γόντικα και εσένα). Κριτική κάνω κι εγώ δεν βρίζω, μήν μου το κόψεις γιατί θα σε λεω αλλού φασίστα.

 • geosid Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:21 Συντάχθηκε από geosid

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ.
  ΜΕΓΑΛΕ ΓΚΟΝΤΖΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ?ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ?
  ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΝΤΖΟ.

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.