Κλήθηκε άρον-άρον ο Φιλίποφ!

Κλήθηκε άρον-άρον ο Φιλίποφ!

Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν πως δε θα ακολουθούσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής, ο διεθνής πασαδόρος ειδοποιήθηκε να μεταβεί άμεσα στην Πορταριά.

Ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εθνική έχει… μπλέξει ο Ντίμα Φιλίποφ, που δεν ξέρει με ποια φανέλα θα πρωτοκάνει προετοιμασία!

Η συνεννόηση (;) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΟΠΕ ήθελε τον διεθνή πασαδόρο να προετοιμάζεται με τους «ερυθρόλευκους» και όχι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων θα έχανε, έτσι κι αλλιώς, τα παιχνίδια με τη Βοσνία για το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Η λίστα όμως με τους παίκτες που θα έδιναν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Πορταριάς περιελάμβανε και το δικό του όνομα, χωρίς ο ίδιος να το ξέρει!

Ο νεαρός διεθνής κλήθηκε το πρωί άρον-άρον να πάει στο Πήλιο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, ενώ δεν είναι ο μόνος που θα απουσιάζει –τουλάχιστον- από τη σημερινή (5/8) «πρώτη» της Εθνικής.

Πέρα από τους Τζούριτς (βρίσκεται στην Ιταλία για να περάσει εξετάσεις για λογαριασμό της Τρέντο), Προύσαλη (χθες έγινε πατέρας) και Καριπίδη (μετακομίζει), στην Πορταριά έχουν ειδοποιήσει επίσης ότι δε θα βρίσκονται ο Σωτήρης Πανταλέων και ο Ζένια Γκόρτσανιουκ, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται πάντως κανονικά στη λίστα των 16 που θα τεθούν στη διάθεση του Αλέκου Λεώνη!



Εργκίν Αταμάν: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»
Εργκίν Αταμάν: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»
Παναθηναϊκός: Το ονειρικό ντεμπούτο του Τετέι και το «μπράβο ρε» του Καρέτσα
Παναθηναϊκός: Το ονειρικό ντεμπούτο του Τετέι και το «μπράβο ρε» του Καρέτσα
Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Μάριο Ηλιόπουλο για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Μάριο Ηλιόπουλο για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Πελίστρι
Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Πελίστρι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved