«Διάκριση με σκληρή δουλειά»

«Διάκριση με σκληρή δουλειά»

Μολονότι… παροπλίστηκε την φετινή σεζόν, αφού δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα, η Στέλλα Χριστοδούλου κλήθηκε για μία ακόμη χρονιά στην Εθνική γυναικών και είναι έτοιμη να αδράξει την κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Η διεθνής πασαδόρος, αν και προτιμάει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκάλυψε στην απεσταλμένη του ΠΣΑΤ στην Βιλανόβα της Ισπανίας, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, τα μελλοντικά της σχέδια και τις φιλοδοξίες της. Ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία της ότι μπορεί το ελληνικό βόλεϊ να ανακάμψει σύντομα, αρκεί οι ομάδες να εμπιστευτούν και νέες παίκτριες.

-Παρότι δεν αγωνίστηκες την φετινή σεζόν, κλήθηκες στην εθνική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για μένα, καθώς είχα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θεωρώ ότι ήταν μια άδικη απόφαση να μην μου βγάλουν δελτίο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο παρόλο που η Ομοσπονδία ήταν κατά μου στην υπόθεση, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, η κλήση μου στην εθνική Ομάδα ήταν ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς διαφορετικά θα έπρεπε να μείνω εκτός προπονήσεων και το καλοκαίρι. Όποτε λοιπόν ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να πάρω χρόνο συμμετοχής, προσπαθώ να την αξιοποιώ κατάλληλα και να καλύψω τον χαμένο χρόνο, ώστε να είμαι έτοιμη για την επόμενη χρονιά».

-Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει αυτή η Εθνική ομάδα;

«Μέσα από τα παιχνίδια της Ευρωπαϊκού Λιγκ , φαίνεται ότι είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά αυτή η ομάδα, τόσο τεχνικά όσο και στη νοοτροπία της, δεν πιστεύω ότι μας λείπει το ταλέντο και το πάθος, αλλά η εμπειρία να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια θα μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στο μέλλον».

-Ποια είναι τα σχέδιά σου για φέτος σε συλλογικό επίπεδο;

«Μετά από μία συζήτηση που έκανα με τους ανθρώπους του Πανελληνίου, βρέθηκε μία λύση ούτως ώστε να μπορέσω να φύγω από την ομάδα. Οπότε προτεραιότητά μου είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοικτά μέχρι να τελειώσει και επίσημα  το θέμα».

-Σε προβληματίζει το γεγονός ότι το «τριφύλλι» δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις μεταγραφές ή τις ανανεώσεις;

«Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο ελληνικό βόλεϊ. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει να κάνουν μεταγραφές. Το μέλλον της κάθε ομάδας είναι αβέβαιο ακόμη για τα μεγάλα σωματεία ,όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ελπίζω όμως στον Παναθηναϊκό να βρεθεί σήμερα κιόλας μία λύση, γιατί ο χρόνος κυλάει εις βάρος του προγραμματισμού. Προσωπικά θα ήθελα ο ΠΑΟ να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε να μείνει στην κορυφή».

-Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ και την Α1 γυναικών, πιστεύεις ότι το βόλεϊ μπορεί να ανακάμψει;

«Παρόλο που αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, και ως χώρα αλλά στον αθλητισμό, πιστεύω πως αν υπάρξει σωστή διαχείριση και ειλικρινής συνεργασία, μεταξύ διοικήσεων και παικτριών, καθώς η πρόθεση από τα σωματεία να εμπιστευτούν και νέες παίκτριες, μπορεί το βόλεϊ να ανακάμψει στα επόμενα δύο με τρία χρόνια».

-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από τώρα; Ποια είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία σου;

«Ελπίζω να έχω καταξιωθεί στον χώρο του βόλεϊ. Να μπορέσω να παίζω και να είμαι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας. Παράλληλα ευελπιστώ να καταφέρω να έχω πάρει εμπειρίες και από ομάδες του εξωτερικού, γιατί θεωρώ ότι είναι μεγάλο σχολείο, τόσο η νοοτροπία τους, όσο και η τεχνική κατάρτιση των προπονητών».



NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved