ΠΑΟ ή εξωτερικό!

ΠΑΟ ή εξωτερικό!

Την παραμονή της στον Παναθηναϊκό ακόμα και με μείωση αποδοχών επιθυμεί η Μαρία Χατζηνικολάου, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα «Πράσινη».

Η βολεϊμπολίστρια του «τριφυλλιού» τόνισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει σε Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, ενώ σε περίπτωση που η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη την θέσει εκτός ομάδας, θα επιλέξει ομάδα του εξωτερικού προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της.

Το συμβόλαιο της έμπειρης μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, λήγει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο μετά τις 20 του μηνός, όποτε θα εκλεχθεί -καλώς εχόντων των πραγμάτων- η νέα διοίκηση του συλλόγου, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ή όχι.

«Σίγουρα πρώτη μου προτεραιότητα είναι να παραμείνω στον Παναθηναϊκό», υπογράμμισε αρχικά η Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω σε Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, γιατί το θεωρώ πισωγύρισμα στην καριέρα μου. Μετά τις 20 Ιουνίου, όποτε θα βγει η επόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη, σκοπεύω να πάω να μιλήσω με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, για να μάθω τις προθέσεις του για το τμήμα και φυσικά για μένα προσωπικά. Η παραμονή μου, θα εξαρτηθεί και από το πόσο ανταγωνιστική θα είναι η ομάδα που σκοπεύουν οι διοικούντες του Παναθηναϊκού, να φτιάξουν για την επόμενη σεζόν. Γνωρίζω πως μία ανανέωση πάντα χρειάζεται, όμως επειδή αυτό το τμήμα έχει ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχη, δεν θα ήθελα να πέσει».

Ανοικτό το ενδεχόμενο για… μετανάστευση

Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες πρωτοκλασάτες παίκτες, έτσι και η Μαρία Χατζηνικολάου δεν θα πει όχι σε πρόταση που θα έρθει από το εξωτερικό, αν κάτι δεν πάει καλά με τον Παναθηναϊκό.
«Το συμβόλαιό μου τελειώνει στις 30 Ιουνίου, έτσι πρέπει να γνωρίζω τα πλάνα της νέας διοίκησης για την ερχόμενη σεζόν, για να αποφασίσω και εγώ το τι θα κάνω. Καθώς αν η πρόταση που θα μου κάνει ο Παναθηναϊκός, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της χώρας, δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες μου -και δεν μιλάω μόνο από οικονομικής άποψης- θα πρέπει να κοιτάξω να βρω ομάδα στο εξωτερικό να συνεχίσω την καριέρα μου. Έχω ήδη κάνει κάποιες επαφές με μάνατζερ στην περίπτωση που θα χρειαστεί να φύγω στο εξωτερικό, αλλά θα του πω να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση μόνο αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Παναθηναϊκό», τόνισε η Χατζηνικολάου.

Και πέρσι υπήρξε μείωση συμβολαίου!

Το ενδεχόμενο να μειωθούν οι οικονομικές απολαβές των παικτών και παικτριών σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με στόχο την μείωση των μπάτζετ είναι σχεδόν σίγουρο, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στα ταμεία του συλλόγου. Η Μαρία Χατζηνικολάου υπογράμμισε: «Το μόνο σίγουρο είναι πως είμαι διατεθειμένη, όπως έγινε και φέτος, να διαπραγματευτώ ξανά τις οικονομικές απολαβές μου, σε λογικά πάντα πλαίσια, που να μην μειώνουν και την αξία μου ως παίκτρια. Γνωρίζω άλλωστε πολύ καλά, όπως όλοι οι αθλητές του συλλόγου, την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει ο Παναθηναϊκός, αφού για την φετινή χρονιά μου χρωστάνε το 60% του συμβολαίου μου»!

Οι Κούπες ελκύουν χορηγούς!

Οι πολλές Κούπες που έχει κατακτήσει η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού τα τελευταία επτά χρόνια, είναι πόλος έλξης για τους χορηγούς που θέλουν να διαφημιστούν μέσω των «πράσινων» αμαζόνων. Έτσι αναφορικά με το αν πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος, η Μαρία Χατζηνικολάου κατέληξε: «Θεωρώ ότι όσο και να προφασίζονται κάποιοι τα οικονομικά προβλήματα, θεωρώ ότι είναι ένα τμήμα που μπορεί να ελκύσει χορηγούς. Η ομάδα αυτή πρωταγωνιστεί στο γυναικείο βόλεϊ τα τελευταία επτά χρόνια, και έτσι σίγουρα αποτελεί πρώτη επιλογή για οποιονδήποτε χορηγό θέλει να διαφημιστεί στην χώρα μας. Παρά λοιπόν τα άδεια ταμεία, το συγκεκριμένο τμήμα μπορεί να καταφέρει μόνο του να σταθεί στα… πόδια του και να συνεχίζει για αρκετά χρόνια ακόμη να φέρνει τίτλους στον σύλλογο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved