Προς την έξοδο και ο Μακρόπουλος!

Προς την έξοδο και ο Μακρόπουλος!

Χείρα βοηθείας ζητά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να μην αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο.

Μολονότι είχε όλη την… καλή διάθεση να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, να δημιουργήσει υποδομές και να επιστρέψουν τα τμήματα σε δρόμους δόξας στην επόμενη διετία, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είδε πως δεν έχει συνοδοιπόρους στην προσπάθειά του αυτή και έτσι σήμερα βρίσκεται ένα «βήμα» πριν παραιτηθεί.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της «Μάνας του Λόχου», πριν από λίγες ημέρες, κατά την συνεδρίαση των μελών του Ερασιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Zafolias» είχε εκφράσει την επιθυμία του να ηγηθεί ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, που θα δημιουργηθεί, ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Δευτέρας 23 Μαΐου. Ωστόσο η αδιαφορία των επιφανών Παναθηναϊκών να βοηθήσουν να βγει ο σύλλογος από το τέλμα που έχει οδηγηθεί, βάζοντας το χέρι στην… τσέπη, ίσως τον οδηγήσει στην παραίτηση, όπως ανέφερε ο ίδιος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δημοσιοποίησε τα εξής: «Η μεγάλη–βαθιά αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό με οδήγησε στην απόφαση να αναμιχθώ, να μετάσχω και να ασχοληθώ με τα διοικητικά του Συλλόγου, σε μια κρίσιμη οικονομικά εποχή για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με ένα ενιαίο, ενωτικό και αγαστής συνεργασίας ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές. Ενημερωμένος για την κακή οικονομική κατάσταση του Συλλόγου, έκρινα ότι για την εξυγίανση και την σωτηρία του, θα πρέπει οι δυνάμενοι οικονομικά γνωστοί φίλοι, αιμοδότες, χορηγοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου, όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την σωτηρία του Συλλόγου μας από το οικονομικό αδιέξοδο, ώστε οι αθλητές και οι προπονητές, να συνεχίσουν απερίσπαστοι τον αγώνα τους για την δόξα του μεγάλου Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ερωτώ όλους αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν: Είσθε διατεθειμένοι, 15-20 χορηγοί – αιμοδότες, να προχωρήσουμε ως βασικοί χορηγοί και εθελοντές – αιμοδότες προσφέροντας εγκαίρως οικονομική ενίσχυση για την αναμόρφωση – αναγέννηση του ιστορικού Συλλόγου από το σημερινό αδιέξοδο; Εάν ναι, σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για ανταλλαγή απόψεων για την επίτευξη των στόχων μας. Εάν όχι, τότε, μη δυνάμενος να αναλάβω τις οικονομικές υποχρεώσεις και το οικονομικό βάρος από τα χρέη των προηγούμενων χρήσεων, θα αναγκαστώ με μεγάλη μου λύπη, να μην μπορέσω να ηγηθώ ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, όχι ως αποτυχών, γιατί έκανα το καθήκον μου σε όλους τους τομείς, αλλά για άλλους γνωστούς λόγους. Τελειώνοντας απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλους του πιστούς φίλους – οπαδούς του ενδόξου Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ζήτω το τριφύλλι!».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved