Ενδιαφέρον από Περούτζια
Νέα κρούση από Ιταλία για τη Βουλγάρα διαγώνια του Ολυμπιακού, Έλενα Κόλεβα.
Η απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας Μάλορι Γκίμπσον, ως αντικαταστάτρια της Τσέρντσεβιτς, θα ενισχύσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, εφόσον στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ δεν εμφανιστεί νέα… τρύπα.
Η συστηματική καθυστέρηση στις πληρωμές έχει φέρει πολλές φορές στην πόρτα της εξόδου την Έλενα Κόλεβα, την έχει όμως κρατήσει (μισό)κλειστή χάρη στο παιδί της, που δε θέλει να αφήσει την Ελλάδα.
Το όνομα της Κόλεβα «έπαιξε» σήμερα (21/01) στην Περούτζια, στο πλαίσιο των ενισχύσεων που προανήγγειλε ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου και μάλιστα άμεσα, κάνοντας λόγο για μεταγραφές της επόμενης εβδομάδας.
Η Βουλγάρα διαγώνια πρόσφατα απέρριψε πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν, το νέο, ωστόσο, ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αυτή τη φορά από ομάδα της Ιταλίας, ίσως την αναγκάσει να επανεξετάσει τις επιλογές της.