Ούτε Βρυξέλλες πριν το Παρίσι
Η Βένους Γουίλιαμς απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά των Βρυξελλών, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Ρολάν Γκαρός.
Όσο καθυστερεί η επάνοδος της Βένους Γουίλιαμς στην αγωνιστική δράση τόσο πιο αμφίβολη γίνεται η συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός.
Η Αμερικανίδα, που βρίσκεται εκτός κορτς από τον Ιανουάριο εξαιτίας του τραυματισμού της στο Αυστραλιανό Όπεν, έχει παράδοση να μην αγωνίζεται σε τουρνουά πριν από το Γαλλικό Γκραν Σλαμ, αλλά αυτή τη φορά άλλαξε -αναγκαστικά- γνώμη: αποφάσισε να πάρει μέρος στο Open των Βρυξελλών, ώστε να έχει τουλάχιστον ένα τουρνουά προετοιμασίας στα πόδια της.
Τελικά, όμως, όπως ανακοίνωσαν η διοργανωτές, η Γουίλιαμς απέσυρε τη συμμετοχή της από τους αγώνες, γεγονός που καθιστά αμφίβολο το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παρίσι.