Γρήγορες κινήσεις
Στον Ηρακλή βιάζονται να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με τον Ανδρέα Ανδρεάδη να έχει ήδη μπει στο «κυανόλευκο» πλάνο.
«Από χθες ο σχεδιασμός του αύριο έχει ξεκινήσει», ανέφερε η ανακοίνωση του Ηρακλή και δεν υπερέβαλλε για να καθησυχάσει τους απογοητευμένους φιλάθλους της ομάδας.
Πέρα από την αντικατάσταση του Φρέντι Μπρουκς, με τους Δρίκο και Γκουλινέλι (που πάντως έχει προτάσεις να παραμείνει στην Ιταλία) να αποτελούν τους βασικούς υποψήφιους, κινητικότητα παρουσιάζεται ήδη και στο μεταγραφικό τομέα.
Ο αρχηγός των πρωταθλητών, Ανδρέας Ανδρεάδης, έχει δεχθεί κρούση από τους «κυανόλευκους», τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο τέλος της εβδομάδας να γίνει η πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής.