Ο ορισμός της λέξης «ενότητα»!
SHARE

Ο ορισμός της λέξης «ενότητα»!

Η επιστολή αλλά και η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. δεν ήταν απλά το επόμενο βήμα για την αναγέννηση του Ερασιτέχνη αλλά πολλά περισσότερα.

Μεταξύ άλλων, ήταν το γκρέμισμα των ισχυρισμών κι όσων τους εμπνέονται, τους εκφράζουν και τους στηρίζουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποφάσισε να μπει στον Ερασιτέχνη για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από την αγάπη του για τον Σύλλογο. Ή έστω τη στενοχώρια του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης Ιστορίας του, αγωνιστικά και οικονομικά. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα γραπτά μένουν, σε αντίθεση με τα λόγια που τα… παίρνει ο άνεμος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόσο με την επιστολή του στο ΔΣ του Ερασιτέχνη, όσο και με τη γραπτή του δήλωση όχι μόνο ενίσχυσε τη συσπείρωση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα αλλά όσα γράφτηκαν ήταν ο ορισμός της λέξης «ενότητα».

Συγκεκριμένα:

Έδωσε την ευκαιρία στην υπάρχουσα διοίκηση υπό τον νεότερο πρόεδρο στην Ιστορία του συλλόγου, τον υιό του Τάκη Μπαλτάκου, να πιστωθεί στο τέλος της σεζόν, την απομείωση του χρέους όπως έχει εξαγγείλει αλλά και τις όποιες επιτυχίες έρθουν σε αγωνιστικό επίπεδο. Θα ήταν άδικο για τους ανθρώπους που τρέχουν εδώ και μερικούς μήνες τον Ερασιτέχνη να μην πιστωθούν το γεγονός ότι μείωσαν το χρέος, όπως τονίζουν, με τις προσπάθειες και το πλάνο που εφαρμόζεται αυτό το διάστημα. Κάτι που φυσικά θα φανεί από τα στοιχεία τα οποία θα πάρει στα χέρια της η Ομάδα Εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε πέραν της ξεκάθαρης εικόνας για τα οικονομικά, να αποδώσει, μαζί φυσικά με τον κόσμο του τριφυλλιού, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Ξεκαθάρισε ότι στο γηπεδικό ο πρώτος και κύριος λόγος θα είναι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ταλαιπωρηθεί από το όλο θέμα αλλά και θα καρπωθεί τα περισσότερα οφέλη από μία θετική εξέλιξη, δεσμευόμενος μάλιστα ότι τόσο η (νέα) διοίκηση του Ερασιτέχνη, όσο και η ΚΑΕ θα σεβαστεί την απόφαση της ΠΑΕ και θα ακολουθήσει.

Οι μόνοι όροι που έθεσε ουσιαστικά ο Γιαννακόπουλος, είναι όλα τα στοιχεία για τα οικονομικά του Συλλόγου να έρθουν στα χέρια της Ομάδας Εργασίας, το αργότερο μέχρι το τέλος του Απριλίου ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν το project του γηπέδου να είναι κοινής εμπιστοσύνης και αποδοχής τόσο από πλευράς ΠΑΕ όσο και Ερασιτέχνη.

Η εμπιστοσύνη άλλωστε έπαιζε πάντα τον πρώτο ρόλο για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Και κυρίως η εμπιστοσύνη του κόσμου του τριφυλλιού, που εδώ και μισό αιώνα δεν έχει νιώσει ποτέ προδομένος από τους Γιαννακόπουλους. Κι ούτε θα νιώσει.

Γι΄αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναλάβει εκείνος τη διοίκηση αλλά θα στηρίξει οικονομικά τους ανθρώπους που θα κληθούν να τρέξουν τον Σύλλογο, ώστε αρχικά να μηδενίσουν το χρέος και εν συνεχεία να ξαναφέρουν τα τμήματα του Παναθηναϊκού στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ήταν, είναι και θα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που σύμφωνα με τον νεότερο πρόεδρο στην Ιστορία του Συλλόγου έχει δαπανήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Ερασιτέχνη! Κι όταν μιλούν οι αριθμοί, όλοι σιωπούν. Ακόμη και οι πλέον λαλίστατοι.

Η προσπάθεια που ξεκινάει, λάθος, που ξεκίνησε ήδη, έχει ως μοναδικό στόχο την αναγέννηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ο οποίος μετράει ήδη 109 χρόνια Ιστορίας και πρέπει να μπει στα 110 όπως του αξίζει. Κι αυτό είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Η παναθηναϊκή οικογένεια, όλες οι υγιείς δυνάμεις του Συλλόγου, οφείλουν να βάλουν την υπογραφή τους στο τέλος του εφιάλτη… Εδώ και τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή είναι η επιστολή του Δ. Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη (photo)

Αυτή είναι η επιστολή του Δ. Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη (photo)

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλοι μαζί για τη Μάνα του Λόχου»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλοι μαζί για τη Μάνα του Λόχου»
Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 1-0 (ημίχρονο)
Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 1-0 (ημίχρονο)
Η Δανάη Παππά αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε άφωνους
Η Δανάη Παππά αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε άφωνους
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ! (video+photos)
Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ! (video+photos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies