League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Τα εισιτήρια και το πρόγραμμα του Final 4 στην Κύπρο
SHARE

League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Τα εισιτήρια και το πρόγραμμα του Final 4 στην Κύπρο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος» στη Λευκωσία το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου 2017.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσης Μιχάλης Κρασιάς συναντήθηκαν στην Αθήνα, ενώ είχαν και συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων όπου συζητήθηκαν οργανωτικά και οικονομικά θέματα της διοργάνωσης.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, όσο και ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δηλώνουν σίγουροι για την επιτυχία της διοργάνωσης που θα αποτελέσει το σημαντικότερο βολεϊκό γεγονός που έχει γίνει στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα και η NOVA
Το φάιναλ-4 θα γίνει 26 και 27 Ιανουαρίου. Στους ημιτελικούς στις 26 Ιανουαρίου θα αναμετρηθούν Ηρακλής Πετοσφαίριση - ΠΑΟΚ στις 17.00 και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις 20.30.

Ο τελικός θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 20.00, ενώ νωρίτερα θα διεξαχθεί το All Star Κύπρου με αγώνα επίδειξης μεταξύ της Εθνικής Κύπρου και των «Αστεριών» του κυπριακού βόλεϊ.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια Novaposports.

Τα εισιτήρια των αγώνων
Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στην συνάντηση των προέδρων της ΕΣΑΠ και της ΚΟΠΕ σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των ομάδων και τις εμπλεκόμενες Αρχές της Κύπρου για τα εισιτήρια του Λιγκ Καπ θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

* Η εταιρεία Ad city advertising agency, σε συνεννόηση και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Κ.Ο.ΠΕ., έχει αναλάβει την έκδοση εισιτηρίων, τα οποία θα διατίθενται ηλεκτρονικά και ελεγχόμενα, μόνο σε Κύπριους πολίτες ή Ελλαδίτες μόνιμους κάτοικους Κύπρου. Τα εισιτήρια για κάθε κερκίδα και για κάθε ομάδα, θα είναι διαφορετικού χρώματος.
* Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου 2017, δύο εβδομάδες πριν τους αγώνες.
* Για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο θα πρέπει να δώσει ονοματεπώνυμο και αρ. Κυπριακού δελτίου ταυτότητας τα οποία θα αναγράφονται αυτόματα στο εισιτήριο. Τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο σε προπώληση και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.
* Η αγορά θα γίνεται κατόπιν ελέγχου της ταυτοποίησης. Αντίστοιχος έλεγχος με το εισιτήριο και την ταυτοποίηση θα γίνεται από την αστυνομία και κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
* Μέλη της ΕΛ.ΔΥ.Κ., θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο κατόπιν συνεννόησης της Κ.Ο.ΠΕ., με την Διοικητή της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και αφού σταλεί ο ονομαστικός κατάλογος για τα άτομα αυτά, στον οποίο θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο και ο αρ. ταυτότητας του καθενός στην Κ.Ο.ΠΕ.
* Δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών από την Ελλάδα.
* Συγγενείς αθλητών, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων της Ελλάδας, παράγοντες των διοικήσεων των ΤΑΑ, βετεράνοι αθλητές και διαιτητές που θέλουν να ταξιδέψουν στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ΕΣΑΠ ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων και να τους δοθεί έγκριση εισόδου και αγοράς εισιτηρίου.
* Για κάθε ομάδα και σύμφωνα με τις διαδικασίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, θα διατεθούν ηλεκτρονικά μέχρι 600 εισιτήρια. Πρόσθετα παράγοντες του βόλεϊ, μέλη των Κυπριακών ομάδων και φορείς του Κυπριακού αθλητισμού, καθώς και ακαδημίες Κυπριακών ομάδων βόλεϊ, θα αγοράσουν εισιτήρια σύμφωνα με τις ίδιες διαδικασίες.
* Σε καμία περίπτωση και σε κανένα αγώνα, δεν θα εισέλθουν στο γήπεδο πέραν των 2000 θεατών συνολικά.
* Θα ανοίξουν μόνο οι δύο κεντρικές κερκίδες του σταδίου. Τα δύο πέταλα, πίσω από τις δύο μπασκέτες, και οι πτυσσόμενες κερκίδες του σταδίου δεν θα ανοίξουν για τους θεατές.
* Στην κεντρική κερκίδα, στο χώρο των επισήμων θα διατεθούν 230 εισιτήρια (τιμητικά και μη).

Αλλάζει χέρια η Παναχαϊκή
Αλλάζει χέρια η Παναχαϊκή
Με ελληνική παρουσία εορτάστηκαν τα 70 χρόνια της UIPM
Με ελληνική παρουσία εορτάστηκαν τα 70 χρόνια της UIPM
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν
ΠΑΟΚ-Φρίμπουργκ: Κολλημένος με το μπάσκετ ο Βιερίνια (photos)
ΠΑΟΚ-Φρίμπουργκ: Κολλημένος με το μπάσκετ ο Βιερίνια (photos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies