Ασυνήθιστοι στα ψηλά…

Ασυνήθιστοι στα ψηλά…

«Οι ελληνικές ομάδες δεν είναι συνηθισμένες σε αγώνες τόσου υψηλού επιπέδου», είπε ο Νικολάκης για το ματς με τη Γαλατασαράι

Η ήττα από τη Γαλατασαράι δεν ήταν έκπληξη για τον Γιάννη Νικολάκη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας πλήρη επίγνωση της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, μίλησε για την προσπάθεια των κοριτσιών του στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32».

«Δυστυχώς οι ελληνικές ομάδες δεν είναι συνηθισμένες σε αγώνες τόσου υψηλού επιπέδου. Η διαφορά φάνηκε στους τελευταίους κρίσιμους πόντους του 2ου και του 3ου σετ. Είμαι ικανοποιημένος που κοιτάξαμε στα μάτια μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες στο βόλεϊ γυναικών και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα. Επίσης είναι σημαντικό που δεν παρατήσαμε την προσπάθεια σε κανένα σετ. Το γεγονός ότι ο Τούρκος συνάδελφός μου χρησιμοποίησε όλα τα αστέρια της ομάδας του δείχνει το σεβασμό προς την ομάδα μας».

Για την εμπειρία των αγώνων με την τουρκική ομάδα, που θα βοηθήσουν την ομάδα της στο μέλλον, έκανε λόγο η Μαρία Μαγγίνα: «Τα παιχνίδια με τη Γαλατασαράι, που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αποτελούν μεγάλη εμπειρία για τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η διαφορά φάνηκε στα λάθη που κάναμε στο τέλος των σετ. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να γίνουμε καλύτερη ομάδα και να είμαστε πανέτοιμες στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος όπου θα κριθεί και ο τίτλος».



Επίθεση στον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο, κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός
Επίθεση στον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο, κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός - Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γρηγορίου - Πλήγμα με Γένσεν
Παναθηναϊκός - Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γρηγορίου - Πλήγμα με Γένσεν
Νέο κάλεσμα Γιαννακόπουλου σε Γιόκιτς - «Έλα εδώ αγόρι μου»
Νέο κάλεσμα Γιαννακόπουλου σε Γιόκιτς - «Έλα εδώ αγόρι μου»
Η Μίλαν… καλοβλέπει τον Κωνσταντίνο Καρέτσα
Η Μίλαν… καλοβλέπει τον Κωνσταντίνο Καρέτσα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved