Άλλοι φεύγουν, άλλοι μένουν
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής συναντήθηκε με τη διοίκηση του Αγ. Κοσμά για το βασικό πρόβλημα της αλλαγής των προσώπων στους ξενώνες.
Σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις του προέδρου του Αγίου Κοσμά, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στη ΓΓΑ, υπάρχουν αθλητές που μπορούν να μένουν στους ξενώνες και άλλοι που θα πρέπει μέσα σε διάστημα δύο μηνών να μετακομίσουν.
Προτού την εγκατάσταση των νέων αθλητών, θα γίνει ανακαίνιση των ξενώνων, ενώ συζητήθηκε και το θέμα του εστιατορίου, που μένει κλειστό και προσπαθούν να βρουν τρόπο να λειτουργήσει.
Το ίδιο θέμα είχε αντίστοιχη συζήτηση του Βασίλη Σεβαστή με τον γ.γ.Α Πάνο Μπιτσαξή, για τους Έλληνες αθλητές που προπονούνται στη Μεγαλόνησο, αλλά με την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας - Κύπρου, δεν χρειάζεται να επιστρέψουν.
Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα του προπονητικού κέντρου στην Πάρνηθα και επισημάνθηκε ότι σύντομα θα ελεγχθεί από κλιμάκιο, ώστε το φθινόπωρο να αρχίσουν οι εργασίες ανακατασκευής του.