«Μέγας Αλέξανδρος»: Με διάσημες μαμάδες (photos)
SHARE

«Μέγας Αλέξανδρος»: Με διάσημες μαμάδες (photos)

Μετά τη Βούλα Πατουλίδη, τέσσερις διάσημες μαμάδες δήλωσαν συμμετοχή και θα πάρουν μέρος στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για το μαραθώνιο, αλλά και τους δρόμους υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ. Η φετινή ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, αφού η αύξηση τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές συμμετοχές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο ακριβής αριθμός των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (27/03), κατά την εκδήλωση της πανελλαδικής παρουσίασης του αγωνιστικού προγράμματος και των παράλληλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, με την οργανωτική επιτροπή πάντως να προϊδεάζει πως η αύξηση στις ομαδικές συμμετοχές ξεπέρασε το 100% σε σχέση με πέρυσι.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της: «Η Ο.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργαζόμενους θεσμικούς φορείς υποστηρικτές της, καθώς επίσης τα ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς και τους χορηγούς της, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να σημειωθεί αυτό το μεγάλο ρεκόρ της διοργάνωσης, που εκτός από αθλητικό έχει και πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό και ιστορικό χαρακτήρα». Εξάλλου, τα έσοδά του θα διατεθούν σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και τέσσερις δημοφιλείς μαμάδες, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Όλγα Λαφαζάνη. Θα τρέξουν ως ομάδα, με την επωνυμία «IKEA Running Team», στον αγώνα των 5.000 μέτρων στηρίζοντας το σύλλογο φίλων κοινωνικής παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά - Παράρτημα Θεσσαλονίκης». Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από το ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Χαλκηδόνας και όλους όσους από τους οποίους διέρχεται η διαδρομή. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της ΕΟΕ, του ΣΕΓΑΣ και υποστηρίζεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και πλήθος θεσμικών υποστηρικτών και εθελοντικών φορέων. Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

4 PHOTOS
Έκλεισε Ντε Γιόνγκ η Σίτι
Έκλεισε Ντε Γιόνγκ η Σίτι
Στην Πορτογαλία η τελική φάση του Nations League
Στην Πορτογαλία η τελική φάση του Nations League
Τα αποτελέσματα ημιχρόνου στη Γ' Εθνική
Τα αποτελέσματα ημιχρόνου στη Γ' Εθνική
Μυθικό γκολ με ραμπόνα από 13χρονο (video)
Μυθικό γκολ με ραμπόνα από 13χρονο (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies