Τένις: Τρεις καλλονές δίνουν «καυτά» φιλιά σε... (photos+video)
Πολλοί άνδρες θα ονειρεύονταν να τους φιλήσουν, αλλά άλλοι απολαμβάνουν τα φιλιά τους! Τρεις πανέμορφες τενίστριες περνούν με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους πριν το Σόνι Όπεν της Φλόριντα για το οποίο προετοιμάζονται.
Χέδερ Γουότσον, Άνα Ιβάνοβιτς και Μαρίνα Εράκοβιτς φίλησαν με... πάθος δελφίνια την ώρα που έκαναν κολύμπι στο Μαϊάμι. Ποιος άνδρας δεν θα ήθελε να είναι... δελφίνι εκείνη τη στιγμή; Αυτά είδαν πέντε άνδρες τενίστες και εμφανίστηκαν και αυτοί μήπως... πάρουν κανένα φιλί.
Πρόκειται για τους Τόμι Ρομπρέδο, Αλεχάντρο Γκονζάλεζ, Πάμπλο Καρένο Μπούστα, Φεντερίκο Ντελμπόνις και Φάμπιο Φονίνι, οι οποίοι κάνουν και αυτοί την προετοιμασία τους για την επόμενη διοργάνωση στο τένις. Όλοι έμοιαζαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και… έφτιαξαν ψυχολογία για τα δύσκολα.
Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV
Δείτε τις φωτογραφίες: