«Είμαστε ακόμα ομάδα»

«Είμαστε ακόμα ομάδα»

Για τη σπουδαιότητα της νίκης μετά τον τελικό του Κυπέλλου μίλησε ο κορυφαίος του ντέρμπι της Μίκρας, Μπρουκ Μπίλινγκς.

Για τον Μπρουκ Μπίλινγκς, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε ένα επιπλέον βάρος: εκείνο των ενοχών από την κακή απόδοση στον τελικό της Ορεστιάδας, από τις οποίες φρόντισε να απαλλαγεί με τους 19 πόντους του απέναντι στους «πράσινους»: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου στην Ορεστιάδα. Αποδείξαμε στους οπαδούς μας πως είμαστε ακόμα ομάδα. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια για τη λήξη της κανονικής περιόδου, όπου πιθανότατα να παρουσιαστούμε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στην ψυχολογία της ομάδας του μετά την Ορεστιάδα στάθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς: «Έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μετά την ήττα του Κυπέλλου. Έπρεπε μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να δώσουμε ένα ματς που έκρινε τη θέση μας στη βαθμολογία. Δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του»

«Πρέπει να γίνει αλλαγή»

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Λάιος δεν μπόρεσε να δει την αλλαγή, για την οποία δουλεύει στην προπόνηση, εντός αγωνιστικού χώρου. «Το παιχνίδι κρίθηκε στη δική μας απόδοση. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλω. Κάναμε εύκολα λάθη σε κρίσιμα σημεία», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε: «Φαίνεται πως η αλλαγή στη νοοτροπία, που προσπαθώ να περάσω, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα του αγώνα ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Πρέπει όμως να γίνει αυτή η αλλαγή κι αν δεν την πετύχουμε, θα αναλάβω την ευθύνη. Ελάχιστες στιγμές τα παιδιά έπαιξαν αυτό που κάνουμε στην προπόνηση. Υπήρξαν φορές που κλοτσούσαν τους πάγκους κι εγώ προσπαθούσα να τους ηρεμήσω. Ίσως φταίω κι εγώ, που ζήτησα γρήγορα αλλαγή, αλλά δεν ήξερα αν είναι έτοιμοι να την πραγματοποιήσουν. Πρέπει τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσουμε τη νίκη στο κλειστό του Ρέντη».



Δικαίωση ΠΑΣ Γιάννινα και επιστροφή 6 βαθμών
Δικαίωση ΠΑΣ Γιάννινα και επιστροφή 6 βαθμών
Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη - Ποιοι συμμετέχουν
Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη - Ποιοι συμμετέχουν
Χάντμπολ: «Περίπατος» του Ολυμπιακού/Όμιλος Ξυνή επί του ΓΑΣ Κιλκίς
Χάντμπολ: «Περίπατος» του Ολυμπιακού/Όμιλος Ξυνή επί του ΓΑΣ Κιλκίς
Champions League: Η Γιουβέντους «άγγιξε» το θαύμα, η Γαλατασαράι πέρασε στους «16»
Champions League: Η Γιουβέντους «άγγιξε» το θαύμα, η Γαλατασαράι πέρασε στους «16»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved