Απίστευτες αναβολές στο League Cup του βόλεϊ
SHARE

Απίστευτες αναβολές στο League Cup του βόλεϊ

Μόλις τρεις ώρες πριν το πρώτο σερβίς των αγώνων του League Cup στο βόλεϊ η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος για τις 21.00. Αιτία; Η έλλειψη άδειας καταλληλόλητας λειτουργίας. Παράλληλα η αστυνομία φοβόταν για ενδεχόμενες συμπλοκές οπαδών μιας και υπάρχει αναταραχή λόγω της επίθεσης στον σύνδεσμο των οπαδών του «τριφυλλιού» στα Πετράλωνα.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: «Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα αναβάλλεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 στις 21.00.

Η εισαγγελική εντολή δόθηκε μετά την έγγραφη παρέμβαση της Περιφέρειας προς την Αστυνομική Διεύθυνση ότι το «Μάκης Λιούγκας» δεν διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο (άρθρο 56ΑΝ2725/99) άδεια καταλληλότητας λειτουργίας.

Η ΕΣΑΠ το τελευταίο διάστημα κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης για την τέλεση αγώνων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο όμως αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό παρά τις διαβεβαιώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση, τη διοίκησης του γυμναστηρίου όσο και τις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση της ΑΕΚ τόσο προς την Περιφέρεια Αττικής όσο και προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι Επιτροπές της οποίας χορηγούν τις σχετικές άδειες.

Η ΕΣΑΠ θα ενημερώνει τις ομάδες και το φίλαθλο κοινό μέσω της ιστοσελίδας της για την εξέλιξη αλλά και για τον ορισμό των αγώνων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό για την ίδια διοργάνωση! Το Ζηρίνειο δεν έχει ούτε αυτό την απαιτούμενη από το νόμο άδεια,  και ο αθλητικός εισαγγελέας αποφάσισε να μην διεξαχθεί ούτε αυτός ο αγώνας...

ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies