Στίβος: Βρετανία ο Φιλιππίδης, Πορτογαλία ο Σταματόγιαννης
Αγώνες σε Βρετανία και Πορτογαλία θα δώσουν το Σαββατοκύριακο (25-26/5) ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης αντίστοιχα.
Τον τρίτο του αγώνα στη θερινή σεζόν, θα πραγματοποιήσει αύριο ο Κώστας Φιλιππίδης, στο Μάντσεστερ της Βρετανίας. Ο αθλητής μας, που στην Ντόχα ξεπέρασε τα 5,82 μ. στο επί κοντώ και πριν μια εβδομάδα στο Athens Street Pole Vault ανέβηκε πάνω από τα 5,73 μ., θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να κυνηγήσει μεγάλα άλματα. Στον ίδιο αγώνα, που θα γίνει στο δρόμο θα πάρει μέρος ο Γερμανός Ραφαέλ Χολζντέπε και ο συμπατριώτης του Μάλτε Μορ. Στο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει ακόμη, κούρσες 150 μ. (Α-Γ), 100 μ. (Α- Γ), 110 μ. εμπ. , 100 μ. εμπ., 200 μ. εμπ. (Α-Γ) με τη συμμετοχή του Φέλιξ Σάντσεζ και του Τζακ Γκριν.
Ο Μιχάλης Σταματόγιαννης θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία.
Ο Έλληνας αθλητής έχει την ευκαιρία να κάνει έναν δυνατό αγώνα και να βελτιώσει το φετινό του 19,43 μ. από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας Shaftesbury Barnet Harries.