Πρεμιέρα με «μάχες»

Πρεμιέρα με «μάχες»

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας του β΄ γύρου της β΄ φάσης στην Α1 γυναικών.

Δυνατές αναμετρήσεις ικανές να προκαλέσουν και άλλες… ανακατατάξεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει η πρεμιέρα στον β' γύρο της β' φάσης της Α1 Γυναικών.

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για τις θέσεις 1-6, η ΑΕΚ, μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται τη Δευτέρα στις 17:15 (Sport+) στη Ν. Φιλαδέλφεια το Ανατόλια, με στόχο φυσικά να πάρει την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Ο προπονητής της Ένωσης, Γιώργος Σαμαράς, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θέλει η ομάδα του να συνεχίσει νικηφόρα και στο Πρωτάθλημα, διεκδικώντας μέχρι τέλους της ελπίδες για τον τίτλο, ενώ η ομάδα του Κολεγίου της Θεσσαλονίκης, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες κόντρα στις «κιτρινόμαυρες», αποδεικνύοντας ότι δικαίως έχει τον τίτλο της… έκπληξης του πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα στις 16:00 ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται στο Ζηρίνειο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα των Βορείων προαστίων παρόλο που στερείται τις υπηρεσίες της αρχηγούς του, Κατερίνας Γιώτα, θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει ότι μπορεί από τις «ερυθρόλευκες». Αντίθετα η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη νίκη επί της Κερατέας, που της «χάρισε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις παίρνοντας ένα ακόμη «τρίποντο» για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, στις 18:30 στο κλειστό του Μετς, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να μαζέψει τα… κομμάτια του και να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, κόντρα στο Μαρκόπουλο. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, έχουν μόνο την άσχημη ψυχολογία τους να καταπολεμήσουν και πλήρεις θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη επί της ομάδας των Μεσόγειων. Ενώ η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη θα κληθεί να βρει τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» το «τριφύλλι» για να μπορέσει να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς από το κλειστό του Μετς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής για τις θέσεις 1-6 της Α1 Γυναικών είναι το εξής:

Το πρόγραμμα:
Κυριακή 13/3/2011
Ζηρινείου 16.00 ΓΣΚ Ηρακλής - Ολυμπιακός (Μαρκάτης – Μαρκάτσας)
Μετς 18.30 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΟ Μαρκοπούλου (Ονόπας - Κομπούρας)
Δευτέρα 14/3/2011
Ιωνικού 17.15 ΑΕΚ - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Καπάνταης - Προκοπίου)



Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/08): Πρόβα τζενεράλε με Γαλλία η Εθνική Ελλάδας πριν το Eurobasket 2025
Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/08): Πρόβα τζενεράλε με Γαλλία η Εθνική Ελλάδας πριν το Eurobasket 2025
Πεκίνο: Οι πρώτοι παγκόσμιοι αγώνες με ανθρωποειδή ρομπότ είναι γεγονός - Βίντεο
Πεκίνο: Οι πρώτοι παγκόσμιοι αγώνες με ανθρωποειδή ρομπότ είναι γεγονός - Βίντεο
Super League: Η ώρα των «δικεφάλων» και της επιστροφής της ΑΕΛ
Super League: Η ώρα των «δικεφάλων» και της επιστροφής της ΑΕΛ
Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη: «Έφυγε» η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, σύντροφος του παλαίμαχου άσου
Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη: «Έφυγε» η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, σύντροφος του παλαίμαχου άσου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved