Κεχαγιάς: «Η Εθνική θα πάει παιχνίδι με το παιχνίδι»
Η αποστολή της Εθνικής πόλο αναχώρησε για το Περθ, εκεί που θα λάβει μέρος στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί από 1 έως 9 Δεκεμβρίου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Σάκη Κεχαγιά, να τονίζει πως η προετοιμασία πήγε καλά.
«Οι προπονήσεις μας σε γενικές γραμμές πήγαν καλά. Δουλέψαμε πολύ κυρίως σε θέματα συνεργασίας, άμυνας και επίθεσης. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Κεχαγιά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
Για τον πρώτο αγώνα με τη Ρουμανία το ερχόμενο Σάββατο (1/12): «Πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν τον έχουμε δει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν συμμετείχε στα τουρνουά προετοιμασίας ή στο Κόμεν Καπ. Επομένως, δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα. Γενικότερα, όμως, θεωρώ ότι είναι ένας βατός αντίπαλος».
Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν έχουμε συγκεκριμένους στόχους ως ομάδα. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ξεκινάμε δυναμικά, αλλά σχετικά προσγειωμένοι γιατί κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και δεν θέλουμε αυτό να συμβεί και σε εμάς».
Η Εθνική μετέχει στον ίδιο Όμιλο με Ρουμανία (1/12), Ιράν (3/12), Ουζμπεκιστάν (4/12) και Τρίνιταντ (5/12).