WWE: Ηρακλής ο Rock!
Ο Dwayne Johnson εξασφάλισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη χολιγουντιανή ταινία «Hercules», κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την παρουσία του στο WWE.
Ο Rock (σ.σ. Dwayne Johnson πραγματικό όνομα) φέρεται πως υπέγραψε σχετικό συμβόλαιο. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται από έγκυρες βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Ο πρωταγωνιστής των «Scorpion King», «Tooth Fairy», «Journey 2: The Mysterious Island» και συμμετέχοντας των «Fast Five» και «G.I. Joe: Retalation» εξασφάλισε ένα ακόμα σπουδαίο ρόλο. Πρόκειται για κινηματογραφικό εγχείρημα του Brett Ratner, σκηνοθέτης των «Rush Hour», «X-Men» και «Prison Break».
Το αρνητικό είναι πως τα γυρίσματα του «Hercules» συμβαδίζουν με την προετοιμασία για τη WrestleMania 29. Δηλαδή θα γίνουν τους πρώτους μήνες του 2013. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως ο Rock θα πάρει μέρος στο «show of shows». Άλλωστε την ίδια εποχή θα θελήσει να προωθήσει μέσω του WWE τη συμμετοχή του στο «G.I. Joe: Retaliation».