Στο κύριο πρόγραμμα του UFC on FOX 4 o Swick

Στο κύριο πρόγραμμα του UFC on FOX 4 o Swick

Επιστρέφει έπειτα από… 31 μήνες στο «οκτάγωνο» και ο Mike Swick θα είναι στο κύριο κομμάτι του UFC on FOX 4.

Τα παραπάνω προέκυψαν ύστερα από τον τραυματισμό του Ben Rothwell (32-8) στον αστράγαλο. O Αμερικανός Heavyweight επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Travis Browne (13-0-1) στο σόου του Λος Άντζελες, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε. Έτσι οι Welterweights DaMarques Johnson (16-10) και Swick (14-4) πήραν τη θέση του συγκεκριμένου ματς.

Το event θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου στην «πόλη των αγγέλων». Σίγουρα η επιστροφή του Swick είναι σημαδιακή, καθώς τα τελευταία χρόνια απέχει λόγω διαδοχικών τραυματισμών και άλλων προβλημάτων υγείας.

«Ποτέ δεν ήθελα να σταματήσω, αλλά είχα πειστεί από τους ιατρούς ότι η καριέρα μου τελείωσε. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά ήθελα να συνεχίσω σαν επαγγελματίας αθλητής» δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του ο «Quick».

Παράλληλα, ο Browne «ακούστηκε» πως θα πάρει αγώνα εναντίον του Devin Cole (20-9-1), πρώην Heavyweight του Strikeforce, ο οποίος έχει εκτίσει και δίμηνη ποινή φυλάκισης. Ωστόσο η συγκεκριμένη προοπτική δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Mauricio «Shogun» Rua (20-6) θα διεκδικήσει το χρίσμα του επόμενου πρώτου διεκδικητή στους Light Heavyweights στο main event του UFC on FOX 4. Σε περίπτωση ήττας από τον Brandon Vera (12-5), τότε το UFC θα προσφέρει τη συγκεκριμένη ιδιότητα στον νικητή του co-main event, το οποίο είναι ανάμεσα στον Lyoto Machida (17-3) και Ryan Bader (14-2).

Παρακάτω το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του UFC on FOX 4:
Mauricio Rua (ΒΡΑ) vs Brandon Vera (ΗΠΑ)
Lyoto Machida (ΒΡΑ) vs Ryan Bader (ΗΠΑ)
Phil Davis (ΗΠΑ) vs Wagner Prado (ΒΡΑ)
Mike Swick (ΗΠΑ) vs DeMarques Johnson (ΗΠΑ)
Phil De Fries (ΗΠΑ vs Oli Thompson (ΒΡΕ)
Joe Lauzon (ΗΠΑ) vs Jamie Varner (ΗΠΑ)
Manvel Gambyryan (ΑΡΜ) vs Michihiro Omigawa (ΙΑΠ)
Josh Grispi (ΗΠΑ) vs Rani Yahya (ΒΡΑ)
Cole Miller (ΗΠΑ) vs Nam Phan (ΗΠΑ)



ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία ο Κάρι (vid)
ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία ο Κάρι (vid)
Σε ετοιμότητα C-130 για τον επαναπατρισμό των τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το δυστύχημα
Σε ετοιμότητα C-130 για τον επαναπατρισμό των τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το δυστύχημα
Η CEV δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ - Κανονικά το ματς με την Ποντολιάνι
Η CEV δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ - Κανονικά το ματς με την Ποντολιάνι
ΠΑΟΚ-Οδηγός νταλίκας: «34 χρόνια στο τιμόνι, 1 εκατ. χιλιόμετρα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
ΠΑΟΚ-Οδηγός νταλίκας: «34 χρόνια στο τιμόνι, 1 εκατ. χιλιόμετρα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved