Τέταρτος τίτλος για Μονφίς
Ο Γκαέλ Μονφίς κατέκτησε την πρώτη θέση στο Stockholm Open, αφού επικράτησε στον τελικό του Φινλανδού Γιάρκο Νιεμίνεν.
Αυτός ήταν ο τέταρτος τίτλος του Γάλλου σε τουρνουά του ATP. Ωστόσο, ο αγώνας στο Royal Tennis Hall δεν ήταν εύκολος. Το πρώτο σετ κρίθηκε με 7-5 υπέρ του Γάλλου, ενώ ο Νιεμίνεν «απάντησε» με 6-3. Στο τρίτο και καταλυτικό σετ, ο Μονφίλς επικράτησε με 6-2 και πρόσθεσε την «σουηδική» πρωτιά στο παλμαρέ του.
Από την άλλη, ο Φινλανδός βρέθηκε για τρίτη φορά σε τελικό Stockholm Open. Το 2001 είχε χάσει από τον Ολλανδό Σιεν Σάλκεν και το 2006 από τον Αμερικανό Τζέιμς Μπλέικ, πριν γνωρίσει την τρίτη διαδοχική του ήττα σε τελικό από τον 25χρονο Γάλλο.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.