Παναθηναϊκός: Στο «αέρα» το deal Πάρμα-Ζαγαρίτη

Παναθηναϊκός: Στο «αέρα» το deal Πάρμα-Ζαγαρίτη

Εξελίξεις στη μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη από τον Παναθηναϊκό στην Πάρμα

Την στιγμή, που φαινόταν τελειωμένη η μεταγραφή του Ζαγαρίτη στην Πάρμα , υπάρχει μπλόκο από τον Παναθηναϊκό μετά την σημερινή αρνητική απάντηση της Πάρμα στο αίτημα του Παναθηναϊκού να στείλει εγγυητική, για τα 400.000 ευρώ, που έχει συμφωνήσει να δώσει η Ιταλική ομάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν ….καεί από την Πάρμα σε μία ανάλογη περίπτωση με τον Σωτήρη Νίνη και ακόμα είναι στα δικαστήρια , για να πάρουν τα τροφεία του παίκτη, που τότε πήγε ως ελεύθερος στην Πάρμα. Επειδή έχει γίνει αυτό και επειδή στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι με τον μάνατζερ του παίκτη Πολ Κουτσολιάκο δεν θα συναινέσουν στην μεταγραφή του παίκτη αν δεν πάρουν εγγυητική από την Πάρμα, που θα εξασφαλίζει την καταβολή του ποσού των 400.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, όπως έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Αν δεν αλλάξει κάτι και δεν στείλει την εγγυητική η Πάρμα ο Ζαγαρίτης θα συνεχίσει να προπονείται με το δεύτερο γκρουπ και δεν θα υπολογίζεται από τον Μπόλονι μέχρι το καλοκαίρι, που θα έχει δικαίωμα να συνεχίσει ελεύθερος είτε στην Πάρμα, είτε σε άλλη ομάδα. Αν πάει στην Πάρμα ελεύθερος το καλοκαίρι ο παίκτης ο Παναθηναϊκός δικαιούται τροφεία 380.000 ευρώ, περίπου όσο έχει συμφωνήσει να πάρει και τώρα. Αν, όμως, ο παίκτης το καλοκαίρι πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, τότε δεν παίρνει ούτε ευρώ ο Παναθηναϊκός από τα τροφεία.



FIFA: Το πρώτο βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ
FIFA: Το πρώτο βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ
League Cup «Ν. Σαμαράς», ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3: Συνέχεια στην… παράδοση
League Cup «Ν. Σαμαράς», ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3: Συνέχεια στην… παράδοση
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επένδυσε και στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επένδυσε και στην τεχνητή νοημοσύνη
Live Streaming: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026
Live Streaming: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved