Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Δεύτερη πτήση το Περιστέρι με Μανούσο (videos+photos)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Δεύτερη πτήση το Περιστέρι με Μανούσο (videos+photos)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Οι Περιστεριώτες με πέναλτι – τραβηγμένο – του Μανούσου στο 14’ και φοβερή κεφαλιά του Κωτσόπουλου στο 78’, λύγισαν 2-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος από το 51’ έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του Ταχάρ και έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος λύγισε στην έδρα του τον Παναιτωλικό με 2-0.

Κεντρικό πρόσωπο ο Μανούσος, ο οποίος σημείωσε το 1-0 με αυστηρό πέναλτι κι έδωσε την ασίστ, ώστε να σημειώσει με εντυπωσιακή κεφαλιά το 2-0 ο Κωτσόπουλος. Ο Παναιτωλικός ήταν μετριότατος, φωνάζει για το πέναλτι, ενώ στο 51’ ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, αφού αποβλήθηκε σωστά ο Ταχάρ και με δέκα παίκτες οι Αγρινιώτες δεν μπορούσαν ν’ αλλάξουν την κατάσταση. Με το τρίποντο ο Ατρόμητος ανέβηκε στη έβδομη θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός με τρεις βαθμούς έχει καθηλωθεί στη 12η θέση.  

Σχηματισμοί

Ο Ατρόμητος έπαιξε με 3-4-3. Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, δεξί μπακ χαφ ο Κιβρακίδης και αριστερά ο Γκαλβάο. Στα χαφ ήταν οι Μπουσούλατζιτς, Σάλομον, δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος, αριστερά ο Μανούσος και κορυφή ο Κωτσόπουλος.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε με 4-2-3-1. Ο Κνετ στο τέρμα, στόπερ οι Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, δεξιά ο Λιάβας κι αριστερά ο Βάντερσον. Στα χαφ οι Ντάλσιο, Ταχάρ, δεξιά ο Γιάκολις, αριστερά ο Αριγίμπι και ο Μάζουρεκ πίσω από το Ντίαζ.

Αυστηρό πέναλτι και 1-0

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 8’ έφτασαν κοντά στο γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, κεφαλιά πάσα του Ρισβάνη, ο Κωτσόπουλος σούταρε με τη μία στο ύψος του πέναλτι πάνω στον Κνετ και στη συνέχεια σουτ του Χριστοδουλόπουλο κόντραρε σε κόρνερ.

Στο 12’ πάλι από στημένη φάση ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάλσιο στον Ρισβάνη. Ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Είδε, μάλιστα, τη φάση και στο VAR, ωστόσο, επέμεινε στην απόφασή του. Ο Μανούσος στο 14’ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε δεξιά τη μπάλα, αριστερά τον Κνετ κι άνοιξε το σκορ.

Χωρίς μεγάλη φάση

Ο Ατρόμητος πέτυχε το γκολ που ήθελε, αλλά δεν είχε μεγάλη φάση για να τελειώσει το ματς. Στο 35΄ο Χριστοδουλόπουλος γύρισε από δεξιά και ο Σάλομον στο ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 37’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή ο Παναιτωλικός. Σέντρα του Αριγίμπι από αριστερά, στην πορεία της μπάλας ο Ντίαζ σούταρε απελπιστικά άουτ.

Ευκαιρία και αποβολή

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, με διάθεση να πιέσει για την ισοφάριση και στο 49’ σουτ του Αριγίμπι έβγαλε δύσκολα στην αριστερή γωνία, σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Στο 51’, όμως, οι Αγρινιώτες έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Ταχάρ βρήκε στο στήθος τον Κωτσόπουλο και ο Μανούχος του έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα. Μία φάση που θύμισε στο ίδιο γήπεδο, την αποβολή του Μάνταλου στον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Καθάρισε ο Κωτσόπουλος

Ο Ατρόμητος μετά την αποβολή είχε τον έλεγχο φυσικά, αλλά καθυστέρησε να βρει μεγάλη φάση για να κλειδώσει τη νίκη. Το έκανε τελικά στο 78’. Ο Μανούσος σέντραρε από δεξιά και ο Κωτσόπουλος ερχόταν με φόρα και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κνετ για το 2-0.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (65’ Τομάσεβιτς), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς (81’ Χαρίσης), Μανούσος (87’ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (65’ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (84' Περέιρα), Ντάλσιο (84' Άλβαρεζ), Ταχάρ, Αριγίμπι (68’ Βέργος), Μάζουρεκ (54’ Τσιγγάρας), Ντίαζ, Γιάκολις (68’ Μεντόζα).

 

 

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved