Ολυμπιακός: Έρχεται ο Πέπε – Πιέζει για Γκάρι
Στον Ολυμπιακό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του, ο Πέπε Ροντρίγκες – Πιέσεις να ολοκληρωθεί και του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ.
Η Γκιμαράες, ενώ είχε συμφωνήσει στα 4 εκατ. ευρώ και η Μπενφίκα που έχει το υπόλοιπο των δικαιωμάτων του παίκτη, την τελευταία στιγμή εμφάνισε μεγαλύτερες απαιτήσεις για να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο ποσό από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ο 23χρονος χαφ θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του.
Παράλληλα, στον Ολυμπιακό πιέζουν και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες και εκτιμάται πως με εκατέρωθεν υποχωρήσεις θα μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι.