Βόλος-Λαμία 0-0: Θα ξεχάσουν ότι έπαιξαν... (photos)

Βόλος-Λαμία 0-0: Θα ξεχάσουν ότι έπαιξαν... (photos)

Ο Βόλος υποδέχθηκε τη Λαμία και το 0-0 αποτύπωσε την προσπάθειά τους. Το τέρμα ήταν απλησίαστο...

Το τελικό 0-0 αποτυπώνει τα όσα πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο στο ματς της τοπικής ομάδας με τη Λαμία για την τέταρτη αγωνιστική των play out της Super League.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι ήταν στην ενδέκατη θέση με 30 βαθμούς και η Λαμία μία θέση πάνω στο +1. Δεν κινδύνευαν και η Λαμία στο ντεμπούτο του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο απλώς ήθελε τον έναν βαθμό για να σιγουρέψει και μαθηματικά την παραμονή. Πήρε εύκολα το 0-0 και κοιτάει την επόμενη σεζόν. Ο Βόλος με τη σειρά του δεν θα έλεγε όχι για να προσπεράσει ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά μέχρι εκεί. Να σημειωθεί ότι στη κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους με 1-0.   

Σχηματισμοί

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με 4-2-3-1. Ο Βόλος είχε τον Καραγκιόζη κάτω από τα δοκάρια, τους Δημόπουλο, Διαμάντη στόπερ, τον Φερράρι δεξιά και τον Τσαούση αριστερά. Στα χαφ ήταν οι Τσοκάνης, Μαξ, ο Κυζιρίδης ήταν αριστερά, ο Γκουαροτσένα έπαιξε δεξιά, αλλά συχνά άλλαζε θέσεις με τον Μουνίθ, που ήταν πίσω από τον Μάντζη.

Η Λαμία στο ντεμπούτο του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο, είχε τον Θεοδωρόπουλο στο τέρμα, τον Σκόνδρα δεξιά, δεξί στόπερ τον Βύντρα, αριστερό τον Αντέτζο και τον Βάντερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στα χαφ ήταν οι Μπεχαράνο, Δημούτσος, αριστερά ο Σάλιακας, δεξιά ο Ρόμανιτς και ο Βιγιάλμπα πίσω από τον Σασί. 

 Καλύτερος ο Βόλος

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μεγαλύτερη διάθεση και απείλησαν με τους Τσαούση, Μάντζη. Στο 12’ αριστερό σουτ του πρώτου, ο Μάντζης έβαλε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Τσαούση με το δεξί κόντραρε στα σώματα κι έφυγε κόρνερ.

Η Λαμία με τη σειρά της κυκλοφορούσε τη μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και στο 15’ ο Κυζιρίδης από δεξιά γύρισε τη μπάλα, αυτή πέρασε, όμως, παράλληλα με το τέρμα χωρίς να μπορέσει να τη σπρώξει στα δίχτυα της Λαμίας κάποιος συμπαίκτης του.

Στο 30’ ο Βόλος έχασε την καλύτερή του ευκαιρία. Από πάσα του Γκουαροτσένα, ο Μάντζης κατέβασε ωραία τη μπάλα κι έπιασε το δεξί διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή η φάση σφράγισε ουσιαστικά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Το ημίχρονο έληξε 0-0 με τις τελικές να είναι 7-1 υπέρ του Βόλου και με μία αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία, αφού αποχώρησε τραυματίας ο Δημούτσος.

Ελάχιστες φάσεις

Ο Βόλος ξεκίνησε με τον Μπαλογιάννη στα χαφ (πήρε τη θέση του τραυματία Δημόπουλου) και μετακόμισε στο κέντρο της άμυνας ο Τσοκάνης, ενώ ο Ζοάο πήγε δεξιά. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την κινητικότητα του πρώτου μέρους. Η Λαμία κέρδισε μέτρα, αλλά κι αυτή δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο 51’ σουτ του Σκόνδρα έφυγε άουτ, ενώ στο 59’ ο Καραγκιόζης μπλόκαρε το σουτ του Σάλιακα. Ενδιάμεσα, στο 56’ σουτ του Μαξ ήταν άστοχο για τον Βόλο. Στο τελευταίο μισάωρο δεν έγινε το παραμικρό και το τελικό 0-0 τα δείχνει όλα.    

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Δημόπουλος (46’ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Φερράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (53’ Ζοάο), Μουνίθ (80’ Γέντρισεκ), Μάντζης (91' Μπάλλας).

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Δημούτσος (45’+2’ Νιάσε), Βιγιάλμπα (70’ Αραβίδης), Σασί (84' Καραμάνος), Σάλιακας (84' Μπουλούλης).



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved