Παναιτωλικός: Με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στην Ξάνθη
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναιτωλικό, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/6 19:30) κόντρα στην Ξάνθη
Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Θεσσαλονικιού κόουτς έχουν τεθεί ο Αγιρίμπι, ο οποίος υπέστη ενόχληση στον τένοντα στην τελευταία προπόνηση, ο Τζανακάκης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Λάρισα, ο επίσης τραυματίας Σίεστεντ που τραυματίστηκε στο ματς με την Λαμία αλλά και οι Κνετ, Ταχάρ που δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λεπτό.
Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη, η οποία αποτελείται από τους:
Άλβαρες, Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Καββαδία, Κέβιν, Κωνσταντόπουλο, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρρά, Ρόσα, Τσιγγάρα, Φερνάντεθ και Φυτόπουλο.