Άρης: Επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, Παρασκευή η τηλεδιάσκεψη με Γεραπετρίτη
Αύριο, Πέμπτη 14/5, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης. Θα έχει σειρά επαφών, καθώς είναι αρκετά τα προς επίλυση θέματα της ομάδας.
Ο Καρυπίδης θα συναντηθεί τόσο με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα, όσο και με τον προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ. Βασικό θέμα των συναντήσεων θα είναι αφενός η ανανέωση της συνεργασίας του Γερμανού τεχνικού, αφετέρου το τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται στο φινάλε της σεζόν. Συζήτηση θα γίνει και για τους μεταγραφικούς στόχους που έχει ξεχωρίσει ο Χαριστέας, ωστόσο για το θέμα αυτό προέχει η άρση του ban από τη FIFA.
Στη «μάχη» αυτή ο Άρης θα έχει τη στήριξη της ΕΠΟ, αλλά και της Ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των «κίτρινων». Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/5, 12:00), οι Θοδωρής Καρυπίδης, Λευτέρης Αρβανίτης (πρόεδρος του ΑΣ), Απόστολος Τζιτζικώστας (περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και Γιώργος Γεραπετρίτης θα έχουν τηλεδιάσκεψη, στην οποία οι άνθρωποι του Άρη θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους και θα ζητήσουν τη βοήθεια των Αρχών, ώστε να συμπεριληφθεί το ζήτημα του Άρη στο μνημόνιο συνεργασίας που επίκειται να υπογραφεί με τις UEFA και FIFA.
Εν τω μεταξύ, δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή – χαμηλής έντασης – προπόνηση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, συντονισμού και ισορροπίας, με τους «κίτρινους» να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης και πάλι στο «Δασυγένειο».