Σοκαριστική σκηνή στο ΟΑΚΑ: Πινακίδα καταπλάκωσε φωτογράφο (photos)

Σοκαριστική σκηνή στο ΟΑΚΑ: Πινακίδα καταπλάκωσε φωτογράφο (photos)

Η κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα έπληξε και το ΟΑΚΑ όπου μια διαφημιστική πινακίδα καταπλάκωσε φωτογράφο στο ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης.

Αρκετές αθλητικές δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν ακυρωθεί λόγω του κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν μετακινήσεις και δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνων σε πολλές περιπτώσεις, όπως έγινε στο Ξάνθη – Λεβαδειακός που διεκόπη και θα συνεχιστεί την Κυριακή. Στο ΟΑΚΑ,  όπου η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη.

Πριν τη σέντρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ… κυνηγούσαν τους πάγκους που τους έπαιρνε ο αέρας με τον κίνδυνο της αναβολής να είναι μεγάλος. Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε, όμως, οι έντονοι άνεμοι, πολλών μποφόρ, λίγο έλειψε να επιφέρουν μια τεράστια τραγωδία! Μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα, από αυτές που χρησιμοποιούνται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, παρασύρθηκε από τους ανέμους και προσγειώθηκε πάνω σε έναν φωτογράφο!

Η πινακίδα καταπλάκωσε τον φωτορεπόρτερ, με τη σκηνή να είναι σοκαριστική. Το ευχάριστο σε αυτή την περίσταση, είναι πως έσπευσαν σε βοήθεια του ανθρώπου όσοι ήταν δίπλα του εκείνη τη στιγμή και ο ίδιος δεν έχει κάτι σοβαρό. Θα μπορούσε, όμως, να έχει προκληθεί δεδομένα κάτι πολύ πιο επικίνδυνο για τον ίδιο αλλά και για τα μέλη των ομάδων, κάτι που προφανώς βαραίνει τον διαιτητή, τη διοργανώτρια αρχή αλλά και τη γηπεδούχο ΑΕΚ!

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:



Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης
Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved