Ολυμπιακός: Κρίσιμες ώρες για Γκιγέρμε

Ολυμπιακός: Κρίσιμες ώρες για Γκιγέρμε

Μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν άμεσα τον Γκιγέρμε στην Ελλάδα και να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με την Λουκέρνη κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Άμεση προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» είναι να ολοκληρώσουν την απόκτηση του κεντρικού μέσου πριν από την Πέμπτη (9/8) και την πρώτη «μάχη» με την Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ούτως ώστε, ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει μία ακόμα σημαντική… λύση στα χέρια του, σχεδιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πλάνα του για την επίτευξη του πρώτου στόχου που είναι η είσοδος στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βασικός στόχος των Πειραιωτών παραμένει ο Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στην ισπανική ομάδα, για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μία σεζόν, έναντι ενός υψηλού… ενοικίου και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει αισιοδοξία πως εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, θα επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και ο Βραζιλιάνος χαφ θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να μπει στην τελική… ευθεία η μεταγραφή του.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν έχουν περιορίσει την έρευνα τους για την μεσαία γραμμή στον Γκιγέρμε, καθώς θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στην λίστα εμφανίζεται και το όνομα του Ρέσιο από την Μάλαγα. Ο Χοσέ Λουίς Γκαρθία ντελ Πότσο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, δύσκολα θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας της Ανδαλουσίας, μετά τον υποβιβασμό από την Liga και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με την ισπανική ομάδα.



Προμηθέας: «Παρών» στην κοπή της πίτας ο Βαγγέλης Λιόλιος (βίντεο)
Προμηθέας: «Παρών» στην κοπή της πίτας ο Βαγγέλης Λιόλιος (βίντεο)
ΑΕΚ, Στρακόσα: «Ευτυχώς είχα οπτικό πεδίο, σχεδόν απαράδεκτη η εικόνα στο δεύτερο μέρος»
ΑΕΚ, Στρακόσα: «Ευτυχώς είχα οπτικό πεδίο, σχεδόν απαράδεκτη η εικόνα στο δεύτερο μέρος»
Παναθηναϊκός – Μαρούσι: Ξανά εκτός οι Ναν και Όσμαν | Το… παλεύουν για Βιλερμπάν
Παναθηναϊκός – Μαρούσι: Ξανά εκτός οι Ναν και Όσμαν | Το… παλεύουν για Βιλερμπάν
Νέοι μπελάδες για τον Σεμέδο: Γυναίκα τον κατηγορεί για σωματική βία
Νέοι μπελάδες για τον Σεμέδο: Γυναίκα τον κατηγορεί για σωματική βία
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved