Έτσι θα στριμώξει τον Βασιλόπουλο η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Έτσι θα στριμώξει τον Βασιλόπουλο η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Το χρονοδιάγραμμα των κινητοποιήσεων από εδώ και στο εξής. Οι κινήσεις ΜΑΤ που δρομολογούν οι κιτρινόμαυροι.

Η «αντίσταση» της οικογένεια της ΑΕΚ στη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας για το θέμα του νέου γηπέδου θα συνεχιστεί ακατάπαυστα τις επόμενες εβδομάδες και μάλιστα ακόμα πιο οργανωμένα. Σχεδόν τα πάντα συντονίζονται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους ανθρώπους της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Ακόμα και το συλλαλητήριο που ετοιμάζεται, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υπό την ομπρέλα της επίσημης ΑΕΚ. Σε εκείνο που 100% δεν έχουν συμμετοχή οι άνθρωποι της Ένωσης είναι οι καθημερινές διαμαρτυρίες στο δημαρχείο από μερίδα οπαδών. Έχουν γνώση σαφέστατα, αλλά δεν συντονίζουν τις κινήσεις των οπαδών. Οι τελευταίοι ενεργούν αυτόνομα, με την επισήμανση και την παράκληση των ιθυνόντων του Δικεφάλου να μην υπάρχουν έκτροπα και βία.

Αλλά ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τα των αντιδράσεων της ΑΕΚ. Τέσσερις φαίνεται πως είναι οι άξονες στους οποίους θα κινηθούν οι κιτρινόμαυροι. Δηλαδή:

1.Συμμαχία με Περιφέρεια και Υπουργείο

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά από την ανακοίνωση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας πως δεν μπορεί παρά μονάχα να γνωμοδοτήσει για τα υψομετρικά και όχι να τα εγκρίνει ή να τα απορρίψει, ο Δημήτρης Μελισανίδης σήκωσε μανίκια και… τηλέφωνα.

Άρχισε τις επαφές με τους αρμοδίους της Περιφέρειας και του ΥΠΑΠΕΝ, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μια και καλή. Εκείνο που αντιλήφθηκε λοιπόν, ήταν πως ο δήμαρχος μπλοφάρει και παίζει παιχνίδια. Γι’ αυτό και η πρόσφατη οργισμένη απάντηση της ΑΕΚ. Πλέον οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη στήριξη της Περιφέρειας και του ΥΠΑΠΕΝ στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν τον δήμαρχο στην… τάξη και να τον αναγκάσουν να αναλάβει τις ευθύνες του, δηλαδή να γνωμοδοτήσει για τα υψομετρικά.

2.Συνέντευξη Τύπου

Θέμα ημερών φαίνεται πλέον πως είναι και η πραγματοποίηση της συνέντευξης Τύπου από πλευράς ΑΕΚ. Αναμένεται στο πάνελ να βρίσκεται ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στόχος δεν θα είναι άλλος από το να παρουσιαστούν τα επιχειρήματα των κιτρινόμαυρων και να απαντηθούν τα όποια ερωτήματα προκύπτουν, δεδομένης της συνεχιζόμενης αρνητικής στάσης του δήμου απέναντι στο έργο για το νέο γήπεδο.

Με λίγα λόγια, ο Μελισσανίδης θέλει να ξεδιαλύνει τα πράγματα και να στείλει τα μηνύματά του τόσο στη δημοτική αρχή, όσο και στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας.

3.Ενημέρωση πολιτών-κινητοποίηση φορέων της πόλης

Και ενώ γίνονται οι προετοιμασίες για όλα τα παραπάνω, μια ομάδα ανθρώπων της ΑΕΚ προετοιμάζει το έδαφος και για την ενημέρωση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας και την ταυτόχρονη κινητοποίηση φορέων της πόλης. Θέλουν τα στελέχη της ΑΕΚ να απευθυνθούν πλέον πρόσωπο προς πρόσωπο με τους κατοίκους της πόλης. Να τους ρωτήσουν πράγματα οι τελευταίοι και εκείνοι να τους απαντήσουν.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί μια προσπάθεια για την κινητοποίηση όσων το δυνατόν περισσότερων φορέων της πόλης. Για παράδειγμα ο εμπορικός σύλλογος ή κάποιοι πολιτιστικοί σύλλογοι, θα μπορούσαν να αποδειχθούν οι πρώτοι τοπικοί σύμμαχοι της επίσημης ΑΕΚ στην προσπάθεια της ενημέρωσης του κόσμου.

4.Αντιπολίτευση

Ένα άλλο χαρτί στο οποίο ποντάρει πολλά η ΑΕΚ είναι η αντιπολίτευση στο δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ήδη οι εντάσεις στα δημοτικά συμβούλια για το θέμα του γηπέδου είναι αρκετές, με τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της αντιπολίτευσης να τάσσονται υπέρ του πρότζεκτ της «Αγιάς Σοφιάς».

Οι πιέσεις που δέχεται λοιπόν ο Άρης Βασιλόπουλος και από την αντιπολίτευση είναι υπέρ των συμφερόντων της ΑΕΚ…

5.Συλλαλητήριο

Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται πλέον και το συλλαλητήριο. Το οποίο προφανώς θα διεξαχθεί με τη στήριξη της επίσημης ΑΕΚ. Στο Μαρούσι λένε πως ένα δυναμικό και πολυπληθές συλλαλητήριο θα στείλει ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και θα βοηθήσει την προσπάθεια των ιθυνόντων του Δικεφάλου να πείσουν τον δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του και να ξεκολλήσει το θέμα των υψομετρικών.

Αν όλα πάνε έτσι όπως τα υπολογίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, το πιθανότερο είναι πως η μαζική συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια των οπαδών της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved