Κέρκυρα: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη
Η αποστολή της Κέρκυρας αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (13/12) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφτασε στον προορισμό της. Καρντόσο αντί Μαραγκού η μοναδική αλλαγή.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από νωρίς, το απόγευμα του Σαββάτου (13/12) η αποστολή της Κέρκυρας, ενόψει του κυριακάτικου (14/12) αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 14η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των «Φαιάκων», ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Καρντόζο ενώ άφησε πίσω τον τιμωρημένο Μαραγκό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε για τον αγώνα της Τούμπας, τους εξής ποδοσφαιριστές:
Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κόντος, Καϊκούτ, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Παρασκευαϊδης, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Μπόρχα, Γεωργακόπουλος, Ρόχας.