ΠΑΟΚ: «Επίθεση» σε Ολυμπιακό και ΕΠΟ
SHARE

ΠΑΟΚ: «Επίθεση» σε Ολυμπιακό και ΕΠΟ

Τα… βέλη τους προς «ερυθρόλευκους» και Ομοσπονδία εξαπέλυσαν οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου»

Με… σκληρά λόγια απαντάει στους ισχυρισμούς των παραγόντων του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στην ρεβάνς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για συγκάλυψη επικοινωνιακά της αποτυχίας των «ερυθρόλευκων» καθώς και για υστερία και ακατάσχετη πολυλογία. Ωστόσο, στο… στόχαστρο των Θεσσαλονικέων συμπεριλήφθηκε και η ΕΠΟ χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρό της «μαριονέτα».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Επειδή η υστερία, η ακατάσχετη πολυλογία και διασπορά φανταστικών ιστοριών των "συνεταίρων" μας από τον Πειραιά δεν τελειώνει ποτέ (η δήλωση του κυρίου Βρέντζου είναι ακόμη ένα σχετικό παράδειγμα) θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να ακουστεί και η θέση του ΠΑΟΚ.

Ο κύριος Βρέντζος θα πρέπει να συγκεντρωθεί στις πηγές που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και να αναρωτηθεί, γιατί ο βαθμός του μίσους και η τεταμένη ατμόσφαιρα είναι αποτέλεσμα των πράξεων της δικής του ομάδας;

Του προτείνουμε να μελετήσει προσεκτικά στην ιστορία. Δεν χρειάζεται να πάει και πολύ πίσω κι αν για όσα λέει ευθύνεται το φαινόμενο της μνήμης χρυσόψαρου, ας δει έστω τον πρώτο μεταξύ μας ημιτελικό… Αυτό βοηθάει πολύ στο φρεσκάρισμα της κοντής μνήμης και στην αποκατάσταση μιας αλυσίδας γεγονότων και της λογικής ανάπτυξης του συστήματος στο "χτίσιμο" του οποίου αυτός έβαλε το χέρι του και μπορεί να χαίρεται το "καμάρι" του.

Τα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη Τετάρτη έχουν φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και όσο και να στρουθοκαμηλίζουν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο κάποια στιγμή πρέπει να δουν την αλήθεια κατάματα και ίσως κατανοήσουν το λόγο που προκαλούν θυμηδία…

Συστήνουμε στον κύριο Βρέντζο να σταματήσει να επιτίθεται ανεύθυνα στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διότι οι αβάσιμοι υπαινιγμοί του μπορούν να καταλήξουν σε δικαστήριο. Καμιά φορά είναι ο μόνος τρόπος να μάθεις σε μερικούς ανθρώπους να είναι υπεύθυνοι για τα λόγια τους.

Εμείς προτείνουμε να σταματήσουν οι αβάσιμες και συναισθηματικές δηλώσεις που μόνο στόχο έχουν να καλύψουν τον "γυμνό Βασιλιά". Για ακόμη μια φορά (πόσες ακόμη!) προτείνουμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητικό διάλογο και να συγκεντρωθούμε στο πώς να οδηγήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε τροχιά αναγέννησης.

Αν κάποιος από τους ψευδό-προστάτες του κατ’ ισχυρισμού "υγιούς" ποδοσφαίρου από το στρατόπεδο των μόνιμα ευνοημένων αυτής της κατάστασης, που εδώ και καιρό έχουν χάσει την αίσθηση πραγματικότητας, που έχουν ξεχάσει να χάνουν δικαίως και αξίως, νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ "διοργάνωσε" ή "έδωσε έγκριση" στις πράξεις που αναμφίβολα δεν κάνουν το ποδόσφαιρο πιο όμορφο τότε εμείς περιμένουμε έρευνα και αποδείξεις και όχι ακατάσχετη φλυαρία που έχει μπουχτίσει τους πάντες.

Δεν περιμένουμε από την ομοσπονδία άλλες αβάσιμες καταγγελίες που απευθύνονται σε μας αλλά την παραδοχή ενός μεγάλου μέρους της ευθύνης για όσα έγιναν. Αλλιώς δημιουργείται εντύπωση ότι εκεί έχουν ξεχάσει ότι αυτοί είναι διοργανωτές αγώνων Κυπέλλου και δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν πράγματα τα οποία βρίσκονται στο πλαίσιο των ευθυνών τους.

Γιατί εμείς, για παράδειγμα, στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έγιναν υπό την αιγίδα της UEFA – εφέτος διοργανώσαμε μάλιστα αρκετά τέτοια ματς – δεχτήκαμε συγχαρητήρια για την επιτυχή διεξαγωγή τους από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία; Αυτό έγινε και επειδή οι παρατηρητές της UEFA συνεργάστηκαν στενά, μας βοήθησαν σε όλες τις υποθέσεις και δε φοβήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Μπορούμε για ατελείωτο χρονικό διάστημα να ξεπλένουμε ο ένας τον άλλον στο συναισθηματικό βάλτο αλλά αυτό δε θα οδηγήσει κάπου. Εμείς παραδεχόμαστε ότι γύρω από μια συναρπαστική μάχη στον αγωνιστικό χώρο στην οποία προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, παρά το ότι έπρεπε άδικα να αντεπεξέλθει σε αριθμητικό μειονέκτημα 60 λεπτών στο Καραϊσκάκη και να αντέξει για 17 λεπτά καθυστέρησης και "φιλικά" σφυρίγματα υπέρ του αντιπάλου στην περιοχή μας, παρά τη μη αποβολή του Σαλίνο -ναι εκείνου που σε προηγούμενο αγώνα είχε δείξει χωρίς τιμωρία το μεσαίο του δάχτυλο- που πήρε το νόμο στα χέρια του, παρά την άδικη στέρηση δικαιώματος συμμετοχής στον τελικό σημαντικών ποδοσφαιριστών μας κλπ (θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτή τη λίστα αλλά βαρεθήκαμε να τιμωρούμαστε για την αλήθεια), υπήρξαν εικόνες που δεν τιμούν το πολιτισμένο ποδόσφαιρο, εικόνες στο τέλος του ματς για τις οποίες οι υπεύθυνοι (της δικής μας πλευράς) θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Είναι κωμικό όμως να επικαλούνται ως αιτία του αποκλεισμού τα όσα συνέβησαν μετά το ματς στη φυσούνα. Εμείς έπρεπε να αντεπεξέλθουμε στο καλά επικαλυμμένο "οπλοστάσιό" τους και να ελέγξουμε την αντιπάθεια που έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του το συγκεκριμένο σωματείο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προσπάθειά τους να συγκαλύψουν επικοινωνιακά την αποτυχία τους είναι κατανοητή και χρησιμοποίησαν γι’ αυτό τον απροκάλυπτα στρατευμένο, αλλά και τον συγκεκαλυμμένα ελεγχόμενο Τύπο. Όλα τα παραπάνω και η συναίσθηση της πραγματικής μας ευθύνης και των αξιών που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο μας κάνουν να αντιδρούμε με στόχο τις δομικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα μας κάθε επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτά που η χαμένη πλευρά προσπαθεί να μας γυρίσει.

Υστερόγραφο: Μερικά ουσιαστικά ερωτήματα τα οποία οι "συνέταιροί" μας επιμένουν να παραβλέπουν:

- Γιατί όταν καθάρισαν τον πάγκο το παιχνίδι δεν ξεκίνησε αμέσως και έπρεπε να περιμένουμε πάνω από μια ώρα την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν προφάσεις και περίμεναν την εντολή από ψηλά; Η προσπάθεια αρχικά καθυστέρησης και στη συνέχεια αναβολής του αγώνα, καθρεφτίζει τη γενικότερη αντίληψή τους. Οι αντιδράσεις που προέκυψαν από αυτόν τον εκνευρισμό τους βαραίνουν εξ ολοκλήρου.

- Γιατί κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού ξέχασαν εντελώς τον ιερό αν και άγραφο κανόνα του fair play δύο φορές στα τελευταία λεπτά με παίκτη μας στο έδαφος να αιμορραγεί στο πρόσωπο;

- Γιατί κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού θεώρησαν τους εαυτούς τους μαχητές και επέστρεψαν από το τούνελ επάνω για να… πυγμαχήσουν ενώ οι άλλοι πιο σώφρονες συμπαίκτες τους ήρεμα πήγαν στα αποδυτήρια;

- Γιατί κάποιοι από τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κατέστρεψαν το εσωτερικό χώρο των αποδυτηρίων;

- Γιατί στις συσκέψεις ασφαλείας που έγιναν μεταξύ των δύο ομάδων, της αστυνομίας και της ΕΠΟ, συμφωνήθηκε να αφιχθεί η ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο στις 18.15 και τελικά το πούλμαν ήρθε με μισή ώρα καθυστέρηση παρατείνοντας την απαγόρευση εισόδου των φίλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο για ακόμη περισσότερη ώρα;

- Αν την πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χρησιμοποιήθηκε ως μαριονέτα και οργάνωσε συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον ΠΑΟΚ την ίδια ημέρα που η ομάδα έδινε ευρωπαϊκό αγώνα πρόκρισης, ήταν γεγονός "χαριτωμένο", τη δεύτερη φορά γίνεται επικίνδυνο, καθώς με τις (κατ’ υπόδειξη;) ανακοινώσεις της η ομοσπονδία ουσιαστικά δίνει… οδηγίες προς τις "ανεξάρτητες" πειθαρχικές επιτροπές της.

- Υπάρχουν αρκετά ακόμη αναπάντητα ερωτήματα, ωστόσο δεν τα θεωρούμε σημαντικά. Ας απαντηθούν τα σημαντικά που αναφέρουμε πιο πάνω και κλείνουμε αυτό το θέμα».

Τα τελικά αποτελέσματα της Γ' Εθνικής (16/12)
Τα τελικά αποτελέσματα της Γ' Εθνικής (16/12)
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ
Live Chat ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Live Chat ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Προσωρινά στην κορυφή η Σεβίλη
Προσωρινά στην κορυφή η Σεβίλη

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies