Πανιώνιος: Νέο ξεκίνημα με Βέροια
Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Πανιώνιος κόντρα στη Βέροια την Πέμπτη (19/12, NS1) για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Το κλίμα στη Νέα Σμύρνη έχει αλλάξει μετά την αντικατάσταση προπονητή και υπάρχει αισιοδοξία ότι μετά τις δύο ήττες και τις δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς η ομάδα θα ανακάμψει.
Το ζητούμενο είναι και πάλι η καλή άμυνα, αλλά και το κάτι παραπάνω στην επίθεση, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια.
Ο καινούριος τεχνικός, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, έπιασε αμέσως δουλειά μετά την πρόσληψή του και θα κάνει και το νέο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιωνίου με στόχο οι Νεοσμυρνιώτες να πάρουν τους τρεις απαραίτητους για αυτούς βαθμούς.
Τα προβλήματα του αντικαταστάτη του Νίκου Παντελή είναι οι Κουλουχέρης και Μενδρινός που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και οι τραυματίες Μαρουκάκης και Τόσκας που συνεχίζουν τη θεραπεία τους. Όλοι αποκλείστηκαν από την αποστολή.