Με τη βοήθεια του κόσμου!

Με τη βοήθεια του κόσμου!

«Κλειδί» θεωρείται από τους ανθρώπους της Καβάλας η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για τη μάχη που δίνουν οι «Αργοναύτες» ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στα play off.

Οι ιθύνοντες μάλιστα του συλλόγου στηρίζουν πολλά στη συμπαράσταση του κόσμου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Ψωμιάδης, θέλει οι Καβαλιώτες να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» και να σπρώξουν την ομάδα προς την κατάκτηση των τριών βαθμών με αποτέλεσμα να ορίσει τιμές εισιτηρίων ιδιαίτερα προσιτές.

Συγκεκριμένα για τις θύρες 1-2 και 12 που βλέπουν στην παραλία, αλλά και στο πέταλο, το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 6 και 8 κοστίζει 15.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας που κάνει ο Α.Ο.Κ. προκειμένου το γήπεδο να είναι κατάμεστο, αποφασίστηκε τις επόμενες ημέρες να μοιραστεί μεγάλος αριθμός προσκλήσεων σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Καβάλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δε θα διατεθεί κανένα εισιτήριο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής.



Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός: Ένα βράδυ βγαλμένο από τα παλιά! (vid)
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός: Ένα βράδυ βγαλμένο από τα παλιά! (vid)
Πανιώνιος: Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Κολοβό
Πανιώνιος: Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Κολοβό
Παναθηναϊκός για Λεσόρ: «Η επιστροφή του θηρίου μας»
Παναθηναϊκός για Λεσόρ: «Η επιστροφή του θηρίου μας»
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για την υπέρβαση Νο2
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για την υπέρβαση Νο2
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved