Κατήφεια στον «γηραιό»
Με κατεβασμένα κεφάλια επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, το απόγευμα της Πέμπτης (13/1).
Ο αποκλεισμός από την προημιτελική φάση του κυπέλλου, στον αγώνα της Τετάρτης (12/1) με την Κέρκυρα, προκάλεσε όπως ήταν φυσικό κατήφεια στις τάξεις του «γηραιού», λόγος για τον οποίο κανένας δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Φαίακες, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Μαρίνος Ουζουνίδης, για το Κυριακάτικο εκτός έδρα παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Βίκτορα Γιάκομπ, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
Εκτός πλάνων, είναι πιθανό να τεθεί ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος αποκόμισε στο ματς με την Κέρκυρα, αποκόμισε τραύμα στον αχίλλειο τένοντα.