Άρης: «Μάχες» σε ΕΠΟ και δικαστήρια για την επόμενη μέρα!
«Φορτωμένη» ήταν η Παρασκευή (11/01) για το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης καθώς πέρα από τη δικαστική μάχη στη Θεσσαλονίκη, για την υπαγωγή στο άρθρο 99, υπήρξαν και συναντήσεις στην ΕΠΟ για να πάρουν το «ΟΚ» της ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση μεταγραφών.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Παπαδόπουλο, βρέθηκαν στην Αθήνα και είχαν επαφές με στελέχη της ΕΠΟ για να ενημερώσουν για τους διακανονισμούς που έχουν επιτύχει, ενώ παράλληλα έκαναν σαφές ότι πλέον η «κίτρινη» ΠΑΕ είναι φορολογικά ενήμερα και απομένει μόνο η ασφαλιστική ενημερότητα, και το «ΟΚ» από την ομοσπονδία φυσικά, για να μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές.
Όπως έλεγαν οι νομικοί του Άρη, στο περιθώριο της παρουσίας τους στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, αυτή θα αποκτηθεί τη Δευτέρα (14/01) με την κατάθεση της επιταγής ύψους 36000 ευρώ προς το ΙΚΑ. Όλα δείχνουν πως ο Άρης θα αρχίσει να βλέπει… φως από τη νέα εβδομάδα και θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ του για να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.