«Δεν ξέρω τίποτα»

«Δεν ξέρω τίποτα»

Ικανοποίηση για τη νίκη της Λάρισας επί του Παναθηναϊκού αλλά και άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων δήλωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο αμυντικός μέσος των «βυσσινί» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην νίκη επί των «πρασίνων» αλλά και στους προσωπικούς του στόχους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Το κλειδί ήταν ότι βάλαμε δύο γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια παίξαμε καλά στην άμυνα για να διατηρήσουμε το προβάδισμα και τα καταφέραμε. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για μας από την νίκη», είπε αρχικά ο Αργεντινός για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

Ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αιτίες που η Λάρισα έκανε κακή πορεία τη φετινή σεζόν, για να απαντήσει: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πριν λίγα χρόνια πήγαμε καλύτερα, αλλά φέτος χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν πήραμε άλλους σε μεγάλα ματς. Έτσι μείναμε πίσω και τώρα τρέχουμε. Σημασία όμως δεν έχει τι προηγήθηκε, αλλά η συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, έχει το μυαλό της στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε πως η Λάρισα μπορεί και πρέπει να σωθεί».

Ο Ιγκλέσιας, αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, λέγοντας: «Το έχω ακούσει από φίλους και τον Τύπο. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τίποτα. Σίγουρα σε γεμίζει περηφάνια όταν μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στη Λάρισα και στο πώς θα καταφέρουμε να την κρατήσουμε στην κατηγορία».

Όσο για το αν θα μείνει στη Λάρισα, πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι πως έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στη Λάρισα από όλα, από την πόλη, από την ομάδα, από τον κόσμο… Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στους πέντε τελικούς που έχουμε μπροστά μας για να σωθούμε. Μετά το τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει».

Τέλος, ο Αργεντινός χαφ μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα γενικά: «Το πρωτάθλημα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Φέτος ο Ολυμπιακός αξίζει τον τίτλο. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια θα αναδειχθεί πρωταθλητής».



Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved